Přejít na obsah

Lubanův nový dráček aneb Luban se vrací

Doporučené příspěvky

Tak se po dvou letech vracim na misto cinu (ale ja to rikal, ze se vratim :smich::smich::smich: )

1.6 MPI

Vybava: Elegance

Navic:

Origo tazne

Sportovni podvozek

Sunset

El. sklopna zrcatka

Delici sit

Mezipodlaha v zavazadlovem prostoru

Prodlouzena zaruka 4R/60 00km

Kola CRATERIS 6,5J x 16

Dodatecne dokodovano: Corner Light, Coming a Leaving home, Staging

Prikladam par fotecek a tesim se zase do hospody na pivko :)

post-34-1272144796_thumb.jpg

post-34-1272144809_thumb.jpg

post-34-1272144814_thumb.jpg

post-34-1272144819_thumb.jpg

post-34-1272144825_thumb.jpg

post-34-1272144830_thumb.jpg

post-34-1272144835_thumb.jpg

post-34-1272144842_thumb.jpg

post-34-1272144848_thumb.jpg

post-34-1272144854_thumb.jpg

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Michale ono to nebylo prechod z 1.8T na 1.6 MPI, ta cesta k tomuto auticku byla trochu slozitejsi. Kdyz jsem prodal 1.8T tak jsme si koupili VW Sharana, chteli jsme proste vetsi auto pac se nam narodilo mimco a tak zkratka priorita byla vetsi auto (kocarek, veci na rybareni atd. atd..) no a ja uz po techto MPVckach pokukoval delsi dobu, takze volba byla jasna.Tam jsem mel motor 1.9TDI 85kW coz bylo na toto auto naprosto dostacujici.No Sharan nam svoji sluzbu poskytl a poslouzil pro ucely pro ktere mel naprosto suprove.No jenze tyhle auta jsou strasne poruchovy a tak ani me se nevyhnuly poruchy a navic Sharik uz mel neco za sebou takze nastala doba se zase poohlednout po necem novejsim. No jelikoz me to k Otavkam porad tahlo, kocarek jsme vymenili za golfky, tak jsme se rozhodli zase pro Octu, ale tentokrat v kombiku.Musim podotknout, ze tu Octu jsem kupoval starsi, takze neni uplne nova ( 2009 ) a to byl prave ten duvod proc je to MPI. Mel jsem nejake pozadavky, nejakou cenu do ktere jsem mohl jit a nejake priority pro koupi (kde auto koupit, jak stare, kolik by melo mit max. najeto, vybava atd..). No a jelikoz vozim rodinu tak nikam nespechame, proste klidek zadne zavodeni, tak nam ta MPI uplne staci. Zatim mam najeto asi 500km a naprosta spokojenost (nene to bych kecal, musim to napsat uplne presne, samozrejme ty konici oproti 1.8T tam chybi, to bych byl asi blazen kdybych tvrdil, ze ne), ale jak uz jsem napsal, pro nase rodine jezdeni je to v pohode.Vybava je velmi slusna, takze to pohodli tam je a to je pro me ted to nejdulezitejsi.

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

No zdar Lubane :-))) super zase u oktiček takže gratuluji též......krásný vůz.....hele měl jsem ted také možnost jezdit v MPI OII combajnek a na normální jezdění uplně super ideal samozřejmě jak řikáš když člověk jezdil s 1.8T tak ví že to prostě neni ale co.......takže at slouží a myslím že vydrží déle nez šaron :-))))))M.

Odkaz ke komentáři
Zdaaaaaar cece nojo jsem zase tu. Hele nejak te nevidim na seznamu na besidku, rad bych te zase videl chlape :palec:

Ahoj pane :-)))no věci se mají tak že jsem stále zaměstnán bud pracuji na klubáckých vozech OC a podobně a dále s ženou stavíme/přestavujeme dům to je pro mne ted priorita č1!!!! :-)))))Takže tak na upřesnění určitě se zase někdy ukážem s celou rodinkou ale ted ten volný čas je jinak využit :-)))co ti budu řikat moje Octavia s tou nejezdím mám ještě služební vůz tak to nestíhám :-))))M.

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...