codek Odesláno Květen 7, 2020 Sdílet Odesláno Květen 7, 2020 Zdravím, mám problém že mi autorádio při vypnutí klíčku nedrží paměť ani se samo nezapne při opětovném zapnutí klíčku. Vyčetl jsem že radili lidem prohodit červený a žlutý drát ale já mám v napájecím konektoru žluto červený a dva červeno bílé. Navíc ten žluto červený je nechápu proč v nějaké rozdvojce rozdvojen. Viz foto. Oct 1, radio Sencor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 7, 2020 Sdílet Odesláno Květen 7, 2020 Musis prohodit kabely na pinech 4 a 7 (barvy nevim) a radio bude fungovat jak ma. Jinak mas na radio pripojeny jeste neco jinyho, proto ta odbocka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Květen 7, 2020 Sdílet Odesláno Květen 7, 2020 Ahoj. Predpoklad uspechu je tennze si musis ty draty nejdriv zmerit, zlutej je trvaly napeti od baterky tudiz pin c4 , cervenej drat je za klickem tudiz pri klicku v poloze 1 je tam taky napeti pin c 7 , ale pokud vypnes klicek radio NEHRAJE, dela se tobtak ze se cervenejva zlutej spoji a da na pin c 4 ,tudiz pak radio hraje porad nezavisle na klicku ale hrozi to ze vymlatis baterku kdyz na to zapomenes. Musis to vyzkouset kterj pin je ten kde Musi byt traly napeti ,vetsinou je to pin c 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
codek Odesláno Květen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2020 Vyřešeno děkuji moc, prohodil jsem ten žlutý s červeným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomdlouhan Odesláno Květen 8, 2020 Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 No slava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.