Tonny Odesláno Květen 8, 2020 Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 Čau lidi. Mám octavii 1.6 74kW a mám problém u výfuku. nedávno jsem ho měnil a nějaký neřád mi tam uříznul koncovky na posledním díle. takže místo aby to šlo dolů tak mi splodiny funí pod zadní nárazník. nevíte někdo jak by se svépomocí dala nějak vyrobit normální koncovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Květen 8, 2020 Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 Podívej se třeba na Auto Kelly na Trubkové prodloužení průměr XX mm a zkrať si to dle sebe. Nebo pokud seženeš ohnutou trubku tak tu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 8, 2020 Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 Třeba Speiservis a něco vybereš, můžeš jen nasroubovat na správný průměr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 8, 2020 Sdílet Odesláno Květen 8, 2020 Ja bych sehnal železný kolínka patřičného prúmeru a navařil to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonny Odesláno Květen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2020 před 18 hodinami, pavel71 napsal: Ja bych sehnal železný kolínka patřičného prúmeru a navařil to byl to nejlepší nápad.... díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.