Kolafa Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 (upraveno) nemate nekdo zarucenou metodu, jak umyt predni okno zevnitr? Ja uz na to koupil nejaky specialni uterky, Clin, nevim jaky dalsi prostredky > umeju to a furt to mam takovy jako trochu zapatlany, mastny nebo co ....... a kdyz pak jedu proti slunicku, tak jsem naprosto nepricetnej! Upraveno Duben 27, 2010 uživatelem Dakie dovolil jsem si editovat název tématu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Na benzínce kup normálně lahvičku s rozprašovačem na mytí oken (osvědčili se mi dražší značkové od cca 160,- nahoru) Roli papírových utěrek, postříkej celé přední okno, z role odmotej tak 5-6 utěrek zmuchlej a tím rozetři (umej) pěnu na okně. Okno zůstává stále vlhké, opět odmotej tak 5-6 utěrek opět zmuchlej a vylešti okno že na něm nebude žádná šmouha. Pokud nejde protože v autě hulíš tak postup opakuj. Sprej na okna ti vystačí tak na 2x celé auto zevnitř i venku role utěrek na jedno auto. Nesnáším umatlaný okna a i když mám auto špinavé tak o přední okno si můžeš zlomit ruku, protože ho nevidíš že tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 taky jde o to, jakym hadrem nebo uterkama to delas... doma na penzionu pouzivame na ciry sprchy takovy specialni hadriky. Presne takovyma si myju i celni sklo, staci jen vlhky hadrik, utrit a tim "specialnim" to pak jako utrit do sucha a je to parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Autoglym Fast Glass + papírový utěrky, nebo nový mikrovlákno. Dá se koupit třeba v Halfords, cena okolo 250 Kč za 0.5L rozprašovač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolafa Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 taky jde o to, jakym hadrem nebo uterkama to delas... doma na penzionu pouzivame na ciry sprchy takovy specialni hadriky. Presne takovyma si myju i celni sklo, staci jen vlhky hadrik, utrit a tim "specialnim" to pak jako utrit do sucha a je to parada houmik ty woe, to jsou mi rady "takovy specialni hadriky" :-) JAKY????? Svedsky uterky uz Svedsko nevidely ani z dalky, takze nefungujou a prave chci typ na ty, co fungujou!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 bohuzel ted nejsem doma, takze ti presny nazev nereknu, ale myslim, ze se to da koupit normalne v Lidlu treba od ty doby, co jsem to zkusil s tou uterkou, uz zadny pripravky nepouzivam, proste jen vodu a utrit timhle hadrem. Prave ze to delam casto, mam opatlany sklo z toho, jak porad nandavam a sundavam prisavku od navigace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 já používám taky hadříky z Lidlu a pohoda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 vem wapku - to sleze... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 a doleštit kladivem, to známe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Clin + papírové útěrky a bez problémů. Jen ta navigace, ta to pořád patle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 Jelenice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 normál okenu a třeba hadr ze starýho trička(ne silonovej) musí být fajn na omak a dobře sát. A pak třeba novinama doleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Já používám pěnu na čištění skel od sonaxu a hadřík nebo papírový utěrky. Výhoda je že když to nastříkáš na okno tak to neteče dolu za palubovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Autoglym Fast Glass + papírový utěrky, nebo nový mikrovlákno. Dá se koupit třeba v Halfords, cena okolo 250 Kč za 0.5L rozprašovač Souhlasím , Fast Glass funguje bezvadně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Ma metoda - 2 litry teply vody, 2 vicka octu do toho, umejt na mokro a necim co se tu pise rozlestit (mikrovlakno nebo papirovy uterky ty mekke), nebo jak to delala ma mama kdyz jsem byl mladej :D Iron a noviny Ale ocet fakt FUNGUJE!!! a fakt stoji hovno :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 iron a noviny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 24, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2010 http://www.moto-oleje.cz/turtle-wax-extrem...ml/produkt-535/ +papírová utěrka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 tak umyto octem dneska, uvidime, jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 tak umyto octem dneska, uvidime, jak to bude vypadat nebo jak to bude vonět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 chces to zkontrolovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Na přední sklo je odborník hipi ;) (tolik šmouch po hromadě jsem už dlouho neviděl) ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 nejlepsi su pripravky od znacky WURTH a na sklo ja osobne pouzivam Okenni cistič od WUTRHa a papirove uterky a 100% spokojnost:)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Okena a noviny, nesťažujem si :lool: čisté je... Osobne nerozumiem čo na tom sa dá navymýšlať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 nemate nekdo zarucenou metodu, jak umyt predni okno zevnitr? Ja uz na to koupil nejaky specialni uterky, Clin, nevim jaky dalsi prostredky > umeju to a furt to mam takovy jako trochu zapatlany, mastny nebo co ....... a kdyz pak jedu proti slunicku, tak jsem naprosto nepricetnej! Ahoj, pokid chceš mít krystalově čisté sklo tak určitě si sežeň autoglym car glass polish za dvě minuty máš hotovo beze šmuh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Bohužiaľ na Slovensku sa Autoglym stále nepredáva. A s poštovným z CZ sa to o dosť predraží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Tak místo novin já používám papír ze kterýho se dělají sáčky s čajem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Ahoj, pokid chceš mít krystalově čisté sklo tak určitě si sežeň autoglym car glass polish za dvě minuty máš hotovo beze šmuh autoglym car glass polish mám skladem nanést aplikátorem nebo houbičkou nechat zaschnout a utřít utěrkou, práce na dvě minuty bez dřiny a beze šmuh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Za kolik je Štěpáne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Za kolik je Štěpáne? za 220kaček pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 a nejaky odkaz nebo kde to prodavas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.