štěpán 4x4 Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 a nejaky odkaz nebo kde to prodavas ? www.detailing-stepan.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 (upraveno) Přípravek " Autoglym Car Glass " funguje naprosto perfektně , dnes jsem to od Štěpána koupil a odpoledne vyčistil všechny skla (z venku i uvnitř ) na mém stěhováku. Dělá se s tím velice dobře, nanášel jsem to molitanovou houbičkou a po chvilce jak to uschlo setřel bavlněným hadříkem. Výsledkem je lesk jak blesk a nikde ani jedna čmouha ! Upraveno Září 20, 2010 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 V Patek příšel balíček od Štěpána : DODO Juice Sour Power Gloss Enhancing Shampoo, Autoglym Car Glass. Aplikace je jednoduchá a výsledek parádní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 já jsem čištění skel popravdě nenáviděl ale když se mě dostal do rukou ag. glass polish tak to dělám rád jednoduše nanest ninutku zaschnout a setřít-hotovo krystalově čisté a žádná šmouha a votom to je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 polish je ale leštěnka, pak to stačí udržovat s fast glass 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Mne sa konečne podarilo zohnať Autoglym Fast Glass a zatiaľ zmiešané dojmy - umyl som okná zvonka/zvnútra na oboch autách. Na OII sú okná nádherné, čisté, lesklé, bez šmúh. Na Forde boli tiež, ale cez víkend popršalo a keďže OII je čistá umytá, vytiahol som na mokré cesty Forda. Na čelnom skle po zotretí stieračom zostáva taký tenký vodný film, síce sa po pár sekundách rozbije na kvapky, ale ten vodný film medzi stieračom a sklom ma irituje - pred umytím FG to nerobilo. Stierače sú v poriadku, majú cca 8 mesiacov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikaldac Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 cleaner na okna hadřík s operačních sálů, vynikající saje jak blbý a nepouští chlup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Nejlepší procedura co sem dostal za tip je mikrovlákno a IPA a pak jen navlhčené mikrovlákno a vyleštit sušicím ručníkem z wurthu! Lesk jak blesk a žádné šmouhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Zajímavé, vyzkouším.. Už nevím co bych použil. Máš také tip na ostatní okna, na kterých je protisluneční folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Stejně. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hmessenger Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 TVL To jsou rady nad zlato fakt... Nejlepsi je Jelenice jak je jiz jednou zminana.namocis ji ve vode,nechas zmeknout,vyzdimes a vesele utiras. Nenajdes ani jednu smouhu skus doma na zrdcadle nema chybu! Hlavne to musi byt origo ne zadnej hadr za 20ku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Jestli se ti ty řady nelíbí tak se zdrž komentáře. To co píšeš je možná dobrý, ale čím to okno odmastíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Teplou vodou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Mastnotu přece vodou nesundáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Tys nikdy nemyl nadobi? ;) Mastnotu ve studeny vode sundáš jen s nakou chemickou srackou, v horky vode umejes všechno... Teda pokud bezne není na celnim skle třeba vyjetej olej, ale "bezna" mastnota... Nevim, jak to funguje, pokud v aute jedou cigara, nikdy jsem celni sklo v kurackym aute nemyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Teplá voda s trochou jaru. A je odmaštěno, vyčištěno od povlaku s klimatizace a cigaret. Jak se píše výše. Je to jako umýt nádobí. Vedlejší efekt - hebká kůže na rukou.:D;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 IPA říznutá destilkou. Čistota a lesk :D jako bonus trochu si u toho počucháš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 doporučil bych dodo juice mentol čistič oken, setřít mikrovláknem a pak tzv. "wafflovou" utěrkou přeleštit, šmouha ani jedna, sám to takhle praktikuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 (upraveno) IPA říznutá destilkou. Čistota a lesk :D jako bonus trochu si u toho počucháš :D tady nejseš v sekci o detailingu :P takže by bylo dobrý říct že IPA je (isoprophylakohol) nikoliv černá role z dechtochemy jak jí zná většina lidí.... asfaltový šmouhy by šly dolu asi podstatně hůř jinak autoglym glass polish je nejlepší co jsem kdy zkoušel, natřeš necháš zaschnout minutu setřeš hotovo žádná věda a zaručeně beze šmouh :) Upraveno Březen 29, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Hmm njn já už jsem tak zvyklý. Jsi chytrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 autoglym glass polish je dobry mamkina mi ho zabavila na cisteni skel v domacnosti.. ale v aute prasi... a nema rad plasty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 pokud máš slušný mikrovlákno tak ti to všechno pobere, nikdy jsem neměl ani smítko toho prachu na palubce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 autoglym car glass polish jsem si pořídil umyl skvěle všechny skla z bou stran akorát pryž a plasty nemá fakt rád . PS : moc to s tim kurýrováním nepřehánějte při leštění mi ruplo čelní sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 nesmis totiz tlacit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
untrvasrman Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Tys nikdy nemyl nadobi? ;) Mastnotu ve studeny vode sundáš jen s nakou chemickou srackou, v horky vode umejes všechno... Teda pokud bezne není na celnim skle třeba vyjetej olej, ale "bezna" mastnota... Nevim, jak to funguje, pokud v aute jedou cigara, nikdy jsem celni sklo v kurackym aute nemyl :) to buď opravdu rád,páč ten vyjetej olej je možná lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamil272 Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Mne kolega poradil take alkoholom vlhcene utierky na okuliare. Ide to s nimi fakt dobre, na predne okno spotrebujem tak 2-3 ks. V baleni je 50ks a stoji 1€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 možná to bude znít jako prasárna, ale mi se nejvíc osvědčil technický benzin na hadře, dokonale umyje a odmastí, s otevřeným oknem ani nemsrdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 jak píše košin TB,ale pozor!!!pri cisteni nekourit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Jenom si nechávat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Říjen 24, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2014 cubecnik : Vo výške okien dosť nepohodlné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.