VenousekVesely Odesláno Červen 13, 2020 Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Ahoj všem,tak Vám konečne taky představím mojí kočandu.Je to Octavia Tour,1.9 TDI 74kw,5/2010.Já kupoval 31.5.2010.Černá perleťová metalíza,přední nárazník RS,tříramenný kožený volant,sedačky ze Sport Paketu,totožné s RS,jen látkové+potahy MAD.Kola 17" DOTZ CP5 Dark+gumy Nexen 205/50 r17.Najeto 125.000km.Zatím jsem měnil ložisko pravého předního kola,cca po 1/2 roce,takže na záruku.Jinak v 80.000km měněny silentbloky ramen,čepy ramene,čepy řízení,stabilizační tyčky+uložení stabilizátoru.Cca ve 100.000,měněny tlumiče+zadní pružiny.Tlumiče Bilstein B4.Cca měsíc namontována sada pružin Eibach Pro-Kit -30mm.Toť asi vše,jediný co mám asi v plánu je ještě MaxiDot.Ale to se uvidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 13, 2020 Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Vitej mezi nami🙂 Mooc pekny kousek 🙂 Vypada hodne zachovale 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Tak myslím,že je dobře postaráno.No dělám co můžu.😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 13, 2020 Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Krásný auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 13, 2020 Sdílet Odesláno Červen 13, 2020 Vitam te tu. Octa je moc pekna, jde videt, ze se dobre staras. Jen tak dal... 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 14, 2020 Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 Pekne delo, kdy se meni rozvody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červen 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2020 6let nebo 120.000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Červen 15, 2020 Sdílet Odesláno Červen 15, 2020 mám něco podobného,o pár měsíců starší,stejné sedačky,také uvažuji o potazích MAD,ale jak vidím na fotce,na sedadle řidiče to moc nesedí,nebo spíše už opotřebeno,nějaké zkušenosti s těmito potahy na sport sedačkách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červen 16, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2020 psovod: ty potahy sedí naprosto skvěle,hodně lidí si myslí,že jsou přečalouněné sedačky.A u toho řidiče,to je dle mého tím,že se to sedadlo nejvíc používá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 16, 2020 Sdílet Odesláno Červen 16, 2020 Vítej,auto pěkný a tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 18, 2024 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2024 (upraveno) Ahoj klubáci,tak po dlouhé době nějaké info.31.5.2024 to už bude 14 let co mě Ovečka dělá radost.Tak jsem trochu zainvestoval,nechal vyměnit komplet spojku se setrvačníkem,kompletní podvozek,ramena,silentbloky,tlumiče,uložení zadní nápravy atd.Ovce má najeto 160.000 km,byla to spíš prevence než nutnost,ale za ty léta si to zaslouží.Jinak se nic nezměnilo,Ovce vypadá pořád stejně,pravidelná údržba+každé 3 roky keramika.Jediné co jsem vyměnil je přístrojovka kvůli "Maxíku".Foto přiložím.Tak doufám,že zase vydržíme minimálně stejnou dobu😀 Jo a ještě vlastně nalepeny folie zadní boční okna+páté dveře a clonítko. Upraveno Březen 29, 2024 uživatelem VenousekVesely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Červen 30, 2025 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2025 Čus borci, tak jsem po 15ti letech top stavu srazil srnu. Fotky ani dávat nebudu, páč jsem teda k...a nasranej, ale můžu si za to sám. Octa je opravená, ale je tam malinká chybička. A proto se chci zeptat, chtěl bych nainstalovat mračítka a zadní difuzor od Milotecu a originál RS křídlo. Ano abych zamaskoval tu chybu. Jenže leží mě to doma cca 12 let, tak počítám, že ty lepidla co jsou u toho nemá cenu ani zkoušet. Vyčetl jsem, že dobrý je lepidlo na autoskla a hlavně mě zajímá když je na autě keramická ochrana laku, tak jestli stačí jen odmastit nebo se to musí odstranit. Uvítám jakoukoliv radu. Díkes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Říjen 1, 2025 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2025 (upraveno) Čus klubáci, tak reopraveno, tak přidávám pár fotek. Nová kapota + lak, maska + nové znaky, přední pravé světlo + blinkr a pravý blatník. Všechno jsem sehnal ještě origo, tak jsem moc rád. Jinak se nic moc nezměnilo, jen výměna kol za SPIDER R16 a ještě jsem nechal vyměnit přední okno, páč po 15ti letech už se přes něj opravdu nedalo koukat.😀 Tak doufám, že ještě spolu nějaké kilometry uděláme. Momentálně 170.000 km. Upraveno Říjen 1, 2025 uživatelem VenousekVesely 2 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2025 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2025 Pěkně se staráš. Dostáváš pochvalu 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Říjen 3, 2025 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2025 No snažím se. Díky. Co si budeme, je to SRDCOVKA... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.