Přejít na obsah

Čížova Černá Dáma

Doporučené příspěvky

Na folie si zvykneš, jsou pecka, hele jak máš nalepenej ten pruh na předním okně máš tu folii i přes to černý zabarvení co je lehce vystouplý jak je nad zpětným zrcátkem, jak ti tam ta folie drží OK? Já jsem psal do firmy co mi dělalal okna a ti to ještě nedělali, že prej to bude vypadat blbě na těch výčnělcích. Díkes za odp. případný detail foto do tvýho vlákna :-)

Odkaz ke komentáři

Miles: no popravde nic divnyho a nebo blbe vypadajiciho sem tam nevidel, foto udelam dneska, pruh je nalepenej samo zevnitr a jo je to az k zrcatku an tech fotkach co tady jsou je to trocha videt ale vyfotim ti to poradne odpolko a hodim sem vecir nebo ztira rano, podle toho jak vydrzim s nervama pri vymene masky :rolleyes:

A jinak Sunshield Brno - Praha 300 penez. Takze no problemo.

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři
Miles: no popravde nic divnyho a nebo blbe vypadajiciho sem tam nevidel, foto udelam dneska, pruh je nalepenej samo zevnitr a jo je to az k zrcatku an tech fotkach co tady jsou je to trocha videt ale vyfotim ti to poradne odpolko a hodim sem vecir nebo ztira rano, podle toho jak vydrzim s nervama pri vymene masky :rolleyes:

A jinak Sunshield Brno - Praha 300 penez. Takze no problemo.

Super, kdybys hodil photo :rolleyes: .

Odkaz ke komentáři

Miles: tak foto pridavam, je tam pruh z venku a zevnitr, snad ti to pomuze, kdyz stojim pred sklem a divam se tak je pruh z venku celej cernej, kdyz se divam zevnitr tak taky no problemo, kdyz sem se nahnul vopravdu az k zrcatku z venku tak sem videl bily tecky tam kde ta folie kvuli tem jak rikas vystupkum trocha neprilne, ale neni to nic silenyho. neni to videt takze pohoda.

post-2412-1274471472_thumb.jpg

post-2412-1274471506_thumb.jpg

post-2412-1274471525_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak a tec trocha toho "tuningu" :angry:

Konecne sem hodil cernou masku, popravde, oddelat masku, a vymenit okrasnej ramecek cca 15min, oddelani znaku skoda a jeho odlepeni 50min proste silenost, uz sem si nadaval ze sem nekoupil novej. :palec: pac uz ma trochu oprejskany to lakovani ci co to je takze by i bylo asi vhodny, ale nakonec se zadarilo tak uvidime a terba ho pak vymenim.

Pridelana antena shark - popravde je vypojena, bolero ji vubec nenaslo, tak sel prut pod tapec a nahore zustala jenom atrapa a pod naraznik asi pude dipol, to se uvidi.

No a ve finale sem blb s cernym papirem a zkousel jak by to vypadalo s mracitkama a taky jaky nechat udelat, chci je z cerne samolepici folie na auta, tak uvidime, kdyz to bude vypadat blbe tak na to prdim a treba casem koupim milotec. Zkousel sem mracitka mensi a vetsi a asi ty mensi jsou hezci co rikate?

Jo a toho kybla si nevsimejte, umejval sem svetla pred lepenim toho papira a zapomel sem ho tam :palec: a auto je jak prase, umyl sem ho az potom ale hold priroda me dohnala a tak uz byla tma jak v rici takze foto cistyho bude zitra.

post-2412-1274471900_thumb.jpg

post-2412-1274471914_thumb.jpg

post-2412-1274471927_thumb.jpg

post-2412-1274471937_thumb.jpg

post-2412-1274472243_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři
kdyz sem se nahnul vopravdu az k zrcatku z venku tak sem videl bily tecky tam kde ta folie kvuli tem jak rikas vystupkum trocha neprilne, ale neni to nic silenyho. neni to videt takze pohoda.

Ono je možný, že až na to začne pražit slunko, že se to srovná stejně jako když jsem lepil fólii pod krytku kabelů od zrcátka, aby nebyly vidět, ale já to mám ještě pod tou "vytečkovanou" plochou, tak uvidíš no.

Odkaz ke komentáři

Diky moc panove, sem potesen :), doufam ze to tak aspon chvilku zustane :palec: pac jeslti to nekde odru, nebo mi to nekdo odre tak me jebne.

Jinak k tem svetlum, chcel sem polepit mlhovky folii na okna, dal sem to tam, oriznul a zjistil ze jak se to zatmavi, tak se auto opticky zvedne jeste vic nez je, pac jediny svetly misto by pak byli svetla, tak to slo hnedka dolu. A svetla zatmavovat to asi ne, zaprve se me nepodaril ani odpojit konektor a to sem u toho zuril jak malej jarda :palec: ale nebudu vic provokovat nase urady, dam tam mracitka a bude vymalovany. Pak uz snad jen koncovka, chcel bych placatou dost se mi libila a ted zase vaham, pac i dve zahnuty dolu jak ma sup, pekne nalesteny by nemuseli vypadat spatne. tak nevim.

Odkaz ke komentáři

Dik moc za chvalu, ale mam pocit ze Storm - clovek kterej s timto black design inspiroval spoustu lidi a mne samo taky, timto mu za to dik - to nekde ma taky tak. predtim nez daval RS naraznik, aspon se mi tam neco plete, a nebo ma ve svojem linku svoju octavu proti jine octave a ta to ma, takze ja vedel do ceho du :) a to vse jen diky Stormovi. Jeho black je proste z nasich nejdal o tom zadna, ja se jen snazim trocha priblizit a udelat peknou karu.

Odkaz ke komentáři

Jeste musim napisat to co sem poresil a daval to do odkazu na motor ale porad sem tak nadsenej ze to pisnu i sem, odvzdusnil sem dle navodu nekoho tady z fora hydraulicky zdvihatka, a musim vam rict, bomba, motor se mi ztisil a celkove ma mnohem kultivovanejsi chod, v jednoduchosti je sila proto zde mate odkaz. Ja provedl tento ukon dvakrat po sobe a vysledek je jak dyby me nekdo vymenil motor, takze jeslti mate v nizkejch tockach pocit ze motor vydava zvuky zbytecne dieselove tak to zkuste.

Navod zde:

http://www.apm.cz/link_files/FEBI_Hydrauli...tka_ventilu.pdf

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...