Přejít na obsah

Čížova Černá Dáma


Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, konečně mám auto jaksi v cajku tak jsem ho vyfotil abych se mohl podělit. Jde o OII 1,9 77kw. Koupena koncem prosince.

 

Upravy: Bolero, prelakovani prahu, nova kapota + lak - reklamace, lakovani interierovych list + ramcek kolem radia + popelnik + ramecek saltrpaky + madla.

 

Planovane upravy: kola 17" jsou v garazi, maska do cerna, folie, tempomat - doma, volant kuze, maxidot, koncovka vyfuku, lakovani zadniho popelniku do stribrna, nove kotouce, brzdice do cervena, antena shark.

 

Kdyby zbyli penizky a naskytla se koupe rs narazniku dopredu a facelift dozadu tak proc ne :lool: pak by sli i bocni listy do barvy.

post-2412-1272367998_thumb.jpg

post-2412-1272368007_thumb.jpg

post-2412-1272368014_thumb.jpg

post-2412-1272368019_thumb.jpg

post-2412-1272368034_thumb.jpg

post-2412-1272368043_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dekuji za chvalu, na folie se tesim jen mam dost poskrabany predni bocni okna a jak sem cetl tak to dost vyleze tak se toho bojim, nevim jestli je to videt vic z venku nebo zevnitr ale novy bych musel splasit za pusu abych menil, uz jenom rozdelat tapec je o packy takze radsi nevrtat.

 

A to snizeni, uz nee, mel sem snizeny predchozi auta dva kousky a uz sem starej na to abych daval bacha pri najizdeni k obrubniku nebo pri jizde nekam mimo cesty v chorvatsku a tak. Hold bude to vejs a snad i pekny :lool:.

 

Dekory nebyli tak hrozny slo to celkem dobre, listy sli v pohode odvrtat a pak brousit zaklad na plasty, plnic, brousit, barva a lak, pohoda za 3-4 odpoledne hotovo vsechno. jak rikam nejhorsi rozdelat pak uz pohoda.

 

Bolero sem resil dlouho, jas me tam stval silene jeste sem to mel nejaky prehozeny, kdyz sem zapl svetla tak se mi jas zvysil, pak jsem je mohl vypnout a jas zustal vysokej, ale na slunku nic moc, a to jeste kdyz mam slunecni brejle s polarizaci tak vidim jenom cernej obdelnik :smich:. Ale po prehrati SW v ridici jednotce se mi zda ze to prestalo, ale mel sem auto jen den, tak to jeste budu muset prubnout vecir az auto dojede z vymeny silenbloku a manzet a tak. Pak pisnu.

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Zdravím pánové, tak jsem konečne nasadil kola a odstranil ty hrozny plasty co byli pod SPZ - nalepil sem je nadrzo oboustranou paskou zatim to vypada ze to drzi jako bejk uvidime za cas. Auti neni umyty ale foto sem uz poridil, pristi tejden snad bude antena tak jak se nalakuje prijde dalsi foto..

post-2412-1272821766_thumb.jpg

post-2412-1272821775_thumb.jpg

post-2412-1272821784_thumb.jpg

post-2412-1272821792_thumb.jpg

post-2412-1272821800_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak panove, nofe folie jsou na aute, chcel sem to sem dat az to bude umyty ale pac kluci chteji vedet kolik to stalo a jak to vypada, prdnu to sem uz ted spinavy a pak po masce to umyju a nafotim pro finalni vzhled.

 

Takze folie od www.sunshield.cz Brno, prace trvala dopoledne, tj. v 8:00hod pristaveno auti, ve 14:30hod hotove a vyzvednute. Zadne rozebirani niceho, proste tak jak to je to nalepili, jediny co potreboval vedet je ze jdou vsechy okna stahovat a neni tam zadnej problem .

 

Cena byla dle ceniku 4200kč + 300kč protislunečni pruh na předni okno. Ten je udělán ze stejné folie jako okna, na výběr má i postupně zatmavující se ale to sem neřešil.

 

Dostal jsem k tomu utěrku na folie, slevovej kupon na 400kc na dalsi montaz, homologacni nalepky na skla - na prednich se da domluvit, a karticku kde je napisane kde jake folie jsou to kvuli technicke - uroc to neprojde, a instruktaz co muzu a nemuzu jako nestahovat 3dny okna a nevyhrivat 5 dni po montzi zadni okno kvuli vysuseni vody pod folii.

 

Na folie je zaruka 5 let, a na praci dozivotni.

 

Na oknech mam folie HP15 coz jsou druhy nejtmavsi folie - popravde je to dost zatmaveny a kdyby to bylo o stupen svetlejsi tak by se prd stalo, ale vzhledem k tomu ze sem je videl na zdi a pripadli mi ne tak tmavy jak nakonec na aute vypadaji tak sem podlehl rceni "kdyz uz tak poradne", a hold je mam tmavy ale po dvou dnech sem si zvykl a pohoda.

 

Celkove to hodnotim jako super praci a super pristup, trocha sem se lekl lokality pac je to kousek od ulice Cejl, rekneme v nitru teto tmave lokality, a ani dilna nevzbuzovala dojem vydlazdene super dilnicky, ale profesionalni pristup a hlavne kvalita odvedene prace je super takze maximalni spokojenost a muzu za sebe vrele doporucit.

 

Vice viz foto. Foceno, jak jinak ted v obdobi destu, za opravdu hnusneho pocasi takze pohledy zevnitr vam muzou pripadat ze se pres bocni okna neda divat, ale je to jenom blbe nafoceno, z boku je videt stejne jak pres pruh na prednim skle a stejne jak dozadu. Jen pri pohledu do spetneho pres zadni okno je to trocha tmavsi - nevim jestli je zrcadko trocha kourovy ci nikoli ale pripada mi to tak, mozna jde o to ze okno a folie je hold dal od zrcatka, ale je to na zvyku.

post-2412-1274257467_thumb.jpg

post-2412-1274257477_thumb.jpg

post-2412-1274257484_thumb.jpg

post-2412-1274257491_thumb.jpg

post-2412-1274257498_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Panove diky za chvalu, jak bude zbytek dam foto a umyju ji :( snad uz nebude prset. Jeste mam v planu dle vzoru nekoho tady dat mracitka z folie, te tvarovaci, tak uvidime jak to bude vypadat a kdo by to umel pekne nainstalovat.

 

Tmavy to je Olafe, co uz, hold jak rikam sneslo by to i o odstin svetlejsi a bylo by to porad pekny ale co uz, jen si musim zvyknout na to ze kdyz neco necham vzadu na sedadle tak nestaci mrknout oknem ale musim otevrit dvere abych videl jeslti to tam je :palec: , ale jak rikas tmavy je to hodne.

 

Jo jeste abych neopomel, pan byl moc hodnej a dal mi odrezky foli tak je zkusim dat na predni mlhovky a jeslti to bude svitit dobre - mysleno jeste to pude snest tak by to mohlo prijeme zatmavit mlhovky :lol: ale taky to mozna po nalepeni pude hned dolu :palec:

 

Jinak Pruh sem taky cekal uzzsi no kdyz na vec prijde dal by se seriznout z venku to vypada fakt hodne siroky ale zevnitr to neni tak hrozny, uvidime, kdyz se mi to nebude libit tak pude dolu, ale zatim si zvykam a dneska rano kdyz na chvilku vysvitlo slunicko tak to bylo docela prijemny, tak uvdime.

Odkaz ke komentáři

Tak panove, vcera poprve v noci a protoze nejsem z tech co si neco udelaji - koupi a pak tvrdi ze je to nejelpsi co muze bejt, tak vam uprime rikam ze do boku sem v noci na blbe osvetlene krizovatce videl uplny h.... Takze jestli muzu doporuciti tak dopredu o dva stupne svetlejsi. Kdybych sel podruhe, tak zadek o stupen svetlejsi a predek o dva. sem smutnej a nasranej na sebe pac toto je fakt moc. Ve Brne to neni tak sileny ale na dedine, kde klidne jede namrdanej neosvetlenej ciklofil tak nevidim ani prd.

 

Tak a ted trocha radosti, maska a antena v laku viz foto, a ted uz jen cekam na vikend a doufam ze bude snesitelno a pude to na Damu.

post-2412-1274334059_thumb.jpg

post-2412-1274334064_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to tmavé, ale záleží z akého uhla, na jednej fotke to aj presvitá takže. Len ma napadá či existuje rozdiel zvnútra medzi výrobcami po rovnakom zatmavení, toto sa mi zdá veľa a čo som išiel na OII ktorá mala folie od iného výrobcu, tak neviem či to bol iba klamlivý dojem alebo je to realita :palec:

Odkaz ke komentáři

Ok Folie mam HP15 a daval bych HP20 na zadek a zadni bocni a predni HP35.

 

K tomu z jakeho uhla a virobce, za jakeho uhlu tam rozdil nepozoruju, vyrobce nemuzu porovat pac nemam s cim, ale spis de o to ze ve dne je to pohoda, nemusi ani svitit slunko a je to pohodicka zvykl sem si po dvou trech dnech, ale v noci sem jel poprve a jak pisu neni videt skoro nic, kdyz ses na krizovatce bez svetel.

 

To bily na spodku, jako myslis na tom rantlu?? to je plnic, to je cast ktera bude schovana pod gumovym tesnenim. Nove foto jak to bude vypadat pro jistotu :palec:

post-2412-1274337191_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři

Ploutvička pěkná... Taky plánuju na střechu červený krásky... Jinak folie jsou dle mě naprosto v pohodě a vypadá to dobře... :-) V každým topicu včetně mého mi je hanili jak je to tmavý, děsný a nevím co všechno a v realitě je to naprosto v pohodě... Tak že jen tak dál a dělat auto podle toho co se líbí Tobě. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se zaletěl kouknout - mám tam folie od nějaké americké firmy ASWF. A dělala mi to firma ze Zlína WINDOWTINT....lépeřečeno, všechny mé dosavadní auta mi zatmavovala právě tato firma. Mají i své webovky, tak kdyžtak tam mrkni. S foliema jsem max. spokojený a ani jedna reklamace :)

Odkaz ke komentáři

No mrkl sem na to a rekl bych ze je to podobny, no jeste to v noci pojedu projet a jak rikam treba je to o zvyku. NIiic nebudu to dal resit, proste si hold zvyknout budu muset ze ja :) dyz uz to tam mam. Jako ve dne je to bomba, po peti dnech me ani neprijde ze je tam folie, takze v noci to bude asi podobny, jen to chce zvyknout si. Kazdopadne dik, mrkl sem na ty stranky a zatmaveni maji stejny jak u tech folii co mam ja, ale vic z toho nepoznam to by sme museli prubnout nekde vedle sebe aby byl videt rozdil, jeslti tam nejakej je. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...