Přejít na obsah

Montáž univerzálního centrálního zamykání s dálkovým ovladačem

Doporučené příspěvky

Právě teď, Patrik77 napsal:

U tvýho předchozího tématu (měl jsi pokračovat tam a nezakládat nové téma) jak jsem dal ten odkaz , když na něj koukneš tak dole jsou dva soubory , návod a montáž tak na ně koukni

Našel jsem něco jiného. 
https://www.ahifi.cz/centralni-zamykani-bene-322.html?gclid=Cj0KCQjwtsv7BRCmARIsANu-CQeiTR6C4SHqCPe4n-UQ4Ns1t_5ejIKf5l99GVy5c4jcQLmhzeUBengaAoS1EALw_wcB

Odkaz ke komentáři
před 4 minutami, Patrik77 napsal:

Oni ty různý UNI jsou +- podobný, tam u toho jsou držáky serv a táhla připravené do okty , 

Podle těch obrázků přiděláš serva a naohybáš táhla 

Ty táhla s těmi čudlíky se napnou na ten servo moturek. 
jenze co dále kam to přidělam ten moturek. A hlavně kde najdu řidiči jednotku. 

Odkaz ke komentáři

Tady je návod.
Táhlo se připojí k táhlu, které má na konci čudlík ve dveřích a směrem tak, aby čudlík tlačilo nahoru a přitahovalo dolů, logicky. Pár let zpátky jsem to udělal u Fiata, není na tom nic těžkého. Jen je potřeba to prvně vyzkoušet než dát zpátky obložení dveří, oby to slo správně a nedřolo o tanec. Motorky si dají přivrtat nebo přilepit mamutem, ale to je na tobě. Návod.pdf

Odkaz ke komentáři

Než něco koupíš, zakomunikuj s prodejcem , u toho co jsem ti předhodil je psáno "Octavia " , tak mu napiš jestli by mohl ti rozbalit a nafotit detailně, a rozbalit trochu i kabeláž aby bylo vidět jak vypadá, oct má v přechodu kastle-dveře svorkovnici, tak jestli na kablech jsou piny , nebo jsou v příbalu . Páč když koupíš něco kde ty piny nebudou tak připočítej cca 500kč 

14samců 14samic  .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...