polivkamicha Odesláno Říjen 7, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2020 Zdravím přátelé, měl bych prosím vás dotaz. Na mém voze mám klasická světla na žárovky (rok výroby 08/2014). Teď ta složitější část. Dají se nahradit xenony nebo led světly? Popřípadě jak je tato výměna časově a hlavně finančně náročná? Na můj dotaz stejného znění mi v autorizovaném servisu škoda odpověděli že bude levnější prodat vůz a pořídit si jiný. Děkuji za vaše rady a komentáře, Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasek Odesláno Říjen 9, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2020 řekl bych, že si ve špatném vlákně, měl si to dát do elektriky 😞 https://forum.octaviaclub.cz/forum/122-elektrika/ ale podle mě to jde, ale opravdu to bude dražší, když se podíváš na LED světla, minimálně 30tis.Kč bez práce. Jedno nové světlo stojí cca 15000kč (1000 světlo,5000 kč řídící jednotka), když seženeš použité díly, tak to bude levnější, ale ještě musíš připočítat další věci okolo, full LED se dělají až od Faceliftu. Xenony, budou levnější, ale pořád se bavíš minimálně 10-20tis. Kč. no víc ti řeknou místní odborníci. Já tolik tomu zase nerozumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 10, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2020 Nejlepší by bylo. kdyby si zajel do nějakého OC servisu jako je třeba Cardiagnostik tam Ti to napíchnou a řeknou ti co a jak je potřeba vyměnit. Vznesl jsem na ně stejný dotaz a bylo mi sděleno že bez diagnostiky je to jak plácat do vody a cena je v rozsahu 30 000 až 60 000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.