Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Me staci kdyz to nebude rusit telefon, navigaci a radar. Jsou to nake folky bez obsahu kovu nebo jak mi to ten co je lepil rikal. :palec: :) kdyz budu chtit TV tak si na to poridim jine auto.. Neco tema kruhama. :palec: :palec:

Souhlasim, pristi auto uz bastlit nebudu, problemy co z toho nekdy vznikaji jsou fakt na bednu, ale aspon se clovek neco nauci a tribi si trpelivost :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zatim nevim co budou za papucky, ale 16ctky a komfortni perovani se mi nejak libi.....nekdy aj uvazuju ci to stoji za to byt totalne vytrepany z tech nasich cest :lool:

Ale neco vymyslim :lool:

Zatim nevim co budou za papucky, ale 16ctky a komfortni perovani se mi nejak libi.....nekdy aj uvazuju ci to stoji za to byt totalne vytrepany z tech nasich cest :)

Ale neco vymyslim :)

Máš to krásný..!! Autíčko vymazlený a ten výkon...prostě super..!!

Děkuji :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jinak co se zmenilo....nova maska, nove listy v barve, kola RS4 8x18 ET 42, pneu CSC 3, bocni blikace bile, nove zadni svetla, konecne mam lepe zapojeny antiradar a zapinam bocnim cudlikem na stropni lampicce - za to diky Blondakovi :)

Jinak dalasich asi 20 veci je jeste predemnou :)takze postupne jak se mi bude darit je kompletovat a nahazovat na auto tak dam vedet :)vzhled jeste jiste neni definitivni :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...