Janek250 Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Jo jsou s maxikem :D no tak ty moje stare byly asi trosku kecky a nebo uz mi hrabe .)taky to testnu jeste s GPS Neboj Tome nebyl jsi jediny komu budiky kecaly, puvodni budiky bez maxidotu kecaly o 3-5kmh a s maxidotem kecaji o 10% a nikdo mi nedokaze rict jak tuto chybu eliminovat. Testovano podle GPS i radaru od dopravaku :D Ty z bory vypadaji hodne pekne, barevne Ti ladi k tem budikum co mas na A sloupku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Zatim nic neladi :)je to takovy chameleon .)ma to jeste par musek ale ty se museji postupne vychytat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavek.1 Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Moc pěkný budíky. Já mám taky maxidot a podle navi se zdají víceméně přesné....? Moc se mi líbí tvá okta, prostě LaK je super, taky jsem spokojen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj, co jsi bral od Ladase z prahy ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 DVD prehravac a prevodnik na obraz pro DX navi Uz to vsecko hraje a je to parada :)akorat ten pristup to soudruzi moc chytre nevymysleli pro domaci stavitele ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 DVD prehravac a prevodnik na obraz pro DX navi Uz to vsecko hraje a je to parada :)akorat ten pristup to soudruzi moc chytre nevymysleli pro domaci stavitele ...... No soudruzi asi nepocitali taky s tim, ze ji budou bezni uzivatele rozebirat. Takze je nejvysi cas pasovat Te Hobliku na mechanika!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Jo a říka že se v drátech neorientuje a pěkně to udělal :) .Hobliku je to paráda .A ještě to EGT to čidlo se dává před turbo do svodů. Tak že se bude vrtat až na jaře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukaRS Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 tak jsem to trošu proletěl tady to téma,zkouknul jsem video a tomuhle říkám krásný auto ! ! akorát mě by stačilo bez tý muziky teda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Diky za pochvaly :-) Jinak hudba a tv a dvd bez toho taky nemuzu zit :)jo kdybych to vsecko vyhazel tak mam nejakych 150kg k dobru :)coz udela z auta jeste vetsi raketu, ale to se mi k te koncepci nehodi, ja se snazim vytvorit relativne rychle, pohodlne a maximalne vybavene auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 To je spravna kombinace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Díky Jinak ted sem se nejak s dalsima uprava zastavil a potrebuju najit zase tu spravnou chut :D Na ledky vubec nemam naladu po tom co sem s tim zazil, takze uvazuju o vanocnim darku a to bud : 1.)renovovat predni sedacky, a predelani do vzhledu RS nebo koupit sedacky z golfa R32 a precalounit do bezoveho vzhledu kuze, alcantara nebo 2.)udelat cele vyfukove potrubi od A.M.A Toz poradte vanoce se blizi a ja si chci udelat radost :)ale uz se nechci s nikym rozcilovat, hadat, dohadovat, menit terminy, otravovat dalsi lidi a tak podobne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 ja presedal do kresel z RSa, takze za me jednoznacne predelat nebo poridit novy sedacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ja prave trosku tapu jestli RS nebo vetsi extrem z R32, ale musim brat v poraz ze nemam zrovna konfekcni postavu a 70kg, tak abych se do tech skoro skorapek z golfa pohodlne usadil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tady jsou ilustracni fotky, samo ze ta ci ona varianta bude predelana do svetle kuze a alcantary. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 koukal jsem na ne taky, ale cenovka nejakych 1300 euro me trochu odradila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak takova cena by me asi odradila taky :)ale na dieselpower foru je nabizi borec za 20k, predni i zadni, ja potrebuju jen predni takze bychom se mohli nejak domluvit, precalouneni cca 10K a stare laurin sedacky by se podle me daly za nejaky peniz zpenezit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 ale byla by to bomba, no, jen jde o to, jak dlouho bys v tom vydrzel sedet pri nejaky delsi jizde treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 No to mas pravdu, sice uz je to auto trosku prkenne, ale fakt bych nechtel aby se mi v tom sedelo neprijemne, nejak dlouhe trasy uz v tom aute nepodnikam, jezdim druhym, ale i tak nechci vzhled obetovat pohodli i na kratkych trasach. Kdyby byly v ve starych OCT podobne prijemné sedacky jako ve dvojkovych octavkach tak bych to neresil, ale skutecnost je uplne jina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Jn, tam se sedi fajn ale zase je fakt, ze RS sedacky z OI jsou hezci, nez co se davaji do OII, alespon je to muj nazor. Zatim jsem v tech sedackach nalital tak 450-500 km a musim rict, ze jsou fajn, jen teda sedak by mohl byt trosku delsi a vic podpirat nohy, to je asi jedina nevyhoda, kterou zatim pozoruji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 No a to uz je RS sedak trosku delsi nez obyc ze jo ?taky me to sere jak nohy nemaji poradnou oparu :(hold asi to auto bylo fakt stavene nejak pochybnym neergonimickym zpusobem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 nechci tady vypadat jako blbec, ale v tech klasickych sedackach se mi sedelo trochu pohodlneji, co se tech nohou tyce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Tady jsou ilustracni fotky, samo ze ta ci ona varianta bude predelana do svetle kuze a alcantary. Pěkné židle Tome. Což takhle toto?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 to si vyndal z nejaky stary americky kary? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 HOBLÍK ZKRÁTÍŠ NA TÉ LAVIČCE NOŽKY, DÁŠ JÍ DO SVĚTLÉ KŮŽE A ALCANTARY A VE PŘEDU MŮŽOU SEDĚT TŘI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ze by treti rada sedadel do budoucna pro decka ?:-)pouvazuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Neboj do sedacek z R32 se s nekonfekcni postavou pohodlne vejdes...Strejcko ma cca 200cm a necelych 130kg jezdi v nich taky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Dneska sem dopocital spotrebu za obdobi 10.10.2009 - 10.12.2009 - ujeto 5143km a spotřeba vyšla podle tankování na 6,157l /100km ;) Tzn. výkon navýšen oproti sérii o 63% a spotřeba vzrostla o 16,1% :)sikovne si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Paradni spotreba na ten vykon :) To jezdi snad na vzduch... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Ze by treti rada sedadel do budoucna pro decka ?:-)pouvazuju :) :) :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Verush : Co tim smejlikem chtel basnik rici ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.