Guest houmik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ja byl i minule... letos budu daleko vic videt, slibuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 No toto )))tak se priste hlavne ozvi .)jsi dalsi na seznamu co mi rika ze tam byl ale ja sem si snim nerekl ani cau...myslim ze podobne to dopadlo se spookym .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 se Spookym jsme jeli spolu uz z jihu a spolu jsme obchazeli tvoje auto, ja si to uplne pamatuju jsme tam meli minule seriovky, tak si nas nikdo nevsimnul, vis jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Tak ja sem na Rozkosi taky jeste nebyl moc videt, i kdyz sem provokativne dal auto ke stanu )))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 tak priste si vezmu ceduli, jak mivaji na letistich, a napisu na to tvuj nick snad se potkame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Ti tyden predem poslu svoji fotku na mail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 tak priste si vezmu ceduli, jak mivaji na letistich, a napisu na to tvuj nick snad se potkame že by rande? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 k tobe do vlakna se dostanu za chvili, neboj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 No toto )))tak se priste hlavne ozvi .)jsi dalsi na seznamu co mi rika ze tam byl ale ja sem si snim nerekl ani cau...myslim ze podobne to dopadlo se spookym .) jj... Hlavně jsme si tam porád říkal, že jsme chtěl ještě někomu poslechnout muziku a pořádně zkritizovat a nevěděl komu až po sraze jsme s enějak smluvily, že tobě... se Spookym jsme jeli spolu uz z jihu a spolu jsme obchazeli tvoje auto, ja si to uplne pamatuju jsme tam meli minule seriovky, tak si nas nikdo nevsimnul, vis jak kdyby seriovky,ale raději až v druhej řadě zastrčený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 chtelo by to vepredu asi snizit kapku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 chtelo by to vepredu asi snizit kapku :-) Pěkný !!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 chtelo by to vepredu asi snizit kapku :-) Dáš to dolů a nikde nedojedeš! Neuvažoval jsi sejmout hagusy ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Blondakxxx : Zatim ani ne, nejak mi ke kombiku pasuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Blondakxxx : Zatim ani ne, nejak mi ke kombiku pasuji :) Neříkám že nepasují, ale bylo by to takové "hladší"! A teď mi ještě řekni co má tvé auto společného s rodinným kombíkem?? ;) Hmm, kromě techničáku už moc né ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Blondakxxx : Zatim ani ne, nejak mi ke kombiku pasuji :) přesně tak,kombajn bez hagusu není ono ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Blondak : Porad se da do nej dost nalozit :)porad je tam celkem tichoucko :)kdyz je vsak potreba umi poradne zabrat ) Auto dvou tvari .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jj já jsem hágusy dodělával bez nich to není ono.Právě v tom je to kouzlo ,každy si řekne no jo combik ten moc nejede ale ouha on klame tělem :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jj já jsem hágusy dodělával ;) bez nich to není ono.Právě v tom je to kouzlo ,každy si řekne no jo combik ten moc nejede ale ouha on klame tělem :o ;) MIRO MOLÍK KLAME NÁPISEM 1.9 SDI :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 na leto napis zase sundam .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 na leto napis zase sundam .-) a co tam bude ?? 1.9 FDI ( FunDI ) ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 (upraveno) na leto napis zase sundam .-) PROČ JÁ BYCH HO TAM NECHAL,SKVĚLÁ PROVOKACE PRO IDIOTY KTEŘÍ SI MYSLÍ ŽE TĚ POJEDOU :) A PAK JIM LEZOU OČI Z DŮLKŮ KDYŽ JE S ÚSMĚVEM MÍJÍŠ :) Upraveno Únor 26, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 dneska byla jedna A5 2.7TDI :)vjel mi do rychleho pruhu, tak sem problikaval az se nasral a zacal na krev zrychlovat .)led pasky od audi se zacly vzdalovat jak byla rucicka za 240...asi mu to dlouho neslo do hlavy .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 BY JSEM CHTĚL VIDĚT TEN JEHO VÝRAZ V TVÁŘI, JAK MU HLAVA NEBERE CO SE TO DĚJE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jak te uvidim, tak budu klickovat a nepredjedes me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Jak vidim rakev na strese intuitivne se drzim vzadu takze no stress 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 BY JSEM CHTĚL VIDĚT TEN JEHO VÝRAZ V TVÁŘI, JAK MU HLAVA NEBERE CO SE TO DĚJE :) :-)no asi byl zajimavy :)podle me pak urcite volal do servisu ze to ma asi pokazeny jelikoz ho na dalnici predjizdi i ty obycejne octavky v kombiku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Šel ji vrátit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 dneska byla jedna A5 2.7TDI :)vjel mi do rychleho pruhu, tak sem problikaval az se nasral a zacal na krev zrychlovat .)led pasky od audi se zacly vzdalovat jak byla rucicka za 240...asi mu to dlouho neslo do hlavy .) Víš jak musí být frajer nasraný, že za to dal dvě baňky a neujede ani OI ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak dneska dalsi ulovek pro Molika ktery byl dlouho v planu. Po peti letech provozu a 200000km uz origo xenony nejsou v nejlepsim stavu (oderky, praskani skla apod), takze sem poridil dva nove korpusy a nove vybojky. Zitra jestli bude prat pocasi tak to prehodim. Diky Bade :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak jsem si prošel téma a máš parádní auto :) Teď už jen vydržet až bude lepší počasí, uklidit, naleštit a bude to nádhera :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.