Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Ne to nejsem ja :P To je MarenaTDI :(

Tak tak hlavne aby linka zustala a vypadalo to ze tam znak nikdy nebyl :) Dira na klicek je zavarena :) Stribrna laurin klement lista se taky poroucela s oznacenim motorizace :lol: prilepilo se kridylko :-)a cele se to hodilo do barvy :lol: Listy zatim nechavam, tam mi to nejak nepasuje, resp. aspon moje hlava to zatim nebere jako dobry napad :lol: Uvidime co casem :)kazdopadne jeste se predek dodelava, kola, a par mechanickych vecicek :lol:

Odkaz ke komentáři

To jsou jenom takove off topic fotky :)ani jedna kombinace na fotce nebude, mam svoje kola v lakovne, takze resim kola na popojizdky ruzne takze prehazuju podle toho ktere mam zrovna volne a kdo mi nejake zrovna pujcil :palec:

Origo bude cerny spider 17 :huh:

Jinak ty bile jsou od Verush 16 tky :)ale profil fabie 45 proto to vypada jak trojkolka .)

Odkaz ke komentáři
Takže lízátko si nakonec nalakoval? Každé škrtnutí tě bude bolet :palec: k černé možná mohlo zůstat v plastu

To je pravda, ale na zimu stejne nahodim obity obyc naraznik, a ted pokud situace dovoli resp. pocasi tak budu jezdit s lizatkem :)aspon jezdim pomalu a jsem opatrny :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...