Dejvk2001 Odesláno Říjen 23, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2020 Zdravím mám takový problém se svojí Octávkou. Vlastním ročník 2000 liftback a řeším zatekání do kufru v levé části. Vždy po deštích tam mám vodu. Zkoušel jsem zatmelit těsnění pantů u pátých dveří, bohužel to nepomohlo. Voda vždy teče po nadkolí viz foto. Neřešil někdo stejný problém? Jen podotýkám, že zadní stěrač nemám. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Říjen 23, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2020 Anténa, spoj střechy a bočnice - pod tou černou gumou na střeše, nebo pod pirellkou voda pod ní zajede a netěsností mezi plechy projede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dejvk2001 Odesláno Říjen 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2020 Anténa je v pohodě, spoj střechy a bočnice také. Přes Pirellku mi to nepřijde, ta je cajk. Dnes jsem zkoušel proud vody na různá místa a jediné místo, kde se voda začala objevovat bylo, když jsem začal nalévat vodu na zadní světlo. Takže to bude nejspíše tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.