Jirik.DC Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Jo to mas pravdu plno veci nedavaji treba tu plastovou kapsu na baterku nebo pojistny srouby zatmavovaci zrcatka delaji jen u ridice to u spolujezdce se nezatmavuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Kvůli nižší výrobní ceně se všechno ser. do ztracena. Určitě bude na trhu něco homologovaného k sehnání možná bude nejlepší zajet na STK, tam budou vědět co a jak. Mě čeká výměna čelního skla "nastěstí" na OI, tam snad bude pruh pořád k mání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Moje FL ten pruh má, jen už není tak tmavý. Je takový zeleno modrý nebo tak nějak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 blizard: jj, tam pruh je akorat si dej pozor, az budes sklo objednavat ja vsechno nahlasil a sklo mi nakonec dali obycejny bez pruhu :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Dík za info. Já si hlavně vždy stojím u auta. Je to sice pro mechanika asi otřes, když mu někdo stojí zaprdelou, ale já mám pak klidnou hlavu co se s autem děje. Podotýkám, že ani neceknu, teda pokud není nakloněn konverzaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.