filo01 Odesláno Listopad 8, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2020 Ahoj, můžu poprosit někoho znalejšího o poslech, co dělá moje Oktávka (v1, TDi, 74kW) po nastartování a odhadnout, co by to mohlo být? Jako kdyby tam šlo něco přes zuby ... Ukázka Měl jsem to v servisu, kde vyměnili spojku (prokluzovala) a vyčistili startér. Dělá to furt a jakožto totál amatér v této oblasti se musím spolehnout na to, co mi řekne servis. Díky moc. PS: Startuju s plně sešlápnutou spojkou a zařazenou jedičkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Listopad 8, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2020 volnoběžka startéru, někdy stačí startér pořádně vyčistit a promazat, ale někdy je potřeba volnoběžka vyměnit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
filo01 Odesláno Listopad 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2020 (upraveno) Díky, ještě přidám info, co jsem měl napsat hned: Mám odsledováno, že pokud auto stojí (třeba den) tak to dělá to při prvním nastartování, pokud počkám (stačí pár sekund) a nastartuju znova, tak už je to OK. A v pořádku je to vždycky v případě, že nastartuji na neutrál bez spojky. (není, dělá to taky) Upraveno Listopad 10, 2020 uživatelem filo01 oprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 9, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2020 Spojku měnily komplet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filo01 Odesláno Listopad 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2020 Na faktuře mám dvě položky: "Třídílná spojková sada Škoda Octavia I" a "Výměna spojkové sady VW Group". Co jsem se ptal (resp. mi řekli), tak setrvačník měněný nebyl. PS: Zkusil jsem dneska (opět po denním stání) ještě jednu variantu, a to nastartovat na neutrál, ale se stlačenou spojkou - dělá to to, co jsem nahrál výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 9, 2020 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2020 Nevrací se Ti pastorek startéru 1 Citovat Odkaz ke komentáři
filo01 Odesláno Listopad 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2020 Musím korigovat svoje předchozí tvrzení, že to nedělá, když startuju na neutrál bez spojky. Dnes ráno to i v téhle variantě škrkalo taky, stejný zvuk. Zítra to vezu do servisu, tak uvídíme. Každopádně díky moc za reakce a rady, tohle je pro mě úplně jiný vesmír. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filo01 Odesláno Prosinec 27, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2020 Tak už jen závěrečné poděkování, byl to pastorek startéru, od opravy v listopadu je to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.