Přejít na obsah

Automatické sklápění zrcátek

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Zdravím,dnes jsem dával sklápěcí zrcátka a jednotky na octavia II 2005 a mám problém:Musel jsem přepinovat konektory,ale stále mi nechodí centrál v předních dveřích a zadní odemkne a hned zamkne.podle schémat je zámek u FL zapojen stejně jako předFL.Je mi divné,že s té jednotky nejde ani jedna kostra do zámku.Něřešil jte toto někdo?Zrcátka,okna fungujou normálně,pouze nejde centrál v předních dveřích.Děkuji

Odkaz ke komentáři

Tak mám to vyřešené,akorát se nesklápí zrcátko u spolujezdce při zpátečce.Bylo potřeba to přepinovat.Kdyby někdo chtěl,tak mám ještě jedny FL sklápěcí zrcátka i s jednotkama,cena za ks 2500Kč,-(jsou černé).Dále mám ještě na prodej jednotky 1K0959793P a 1K0959792P cena za ks 1000,-Kč,mají bejt z leona,sklápěcí a údajně jdou i na Oct FL.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak mám to vyřešené,akorát se nesklápí zrcátko u spolujezdce při zpátečce.Bylo potřeba to přepinovat.Kdyby někdo chtěl,tak mám ještě jedny FL sklápěcí zrcátka i s jednotkama,cena za ks 2500Kč,-(jsou černé).Dále mám ještě na prodej jednotky 1K0959793P a 1K0959792P cena za ks 1000,-Kč,mají bejt z leona,sklápěcí a údajně jdou i na Oct FL.

Zdravím,zlevnil jsem na 4600,-Kč za obě sklápěcí zrcátka FL v černé barvě s poštou a motorama.Kdyby někdo potřeboval,tak SZ.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mel bych dotaz jestli lze nejak nakodova kdyz odemknu auto a zatahnu za kliku at se zrcatka oddelaj kdyz jsou zklopene to lze to uz jsem videl a pak jestli jde to same kdyz zamknu dalkou auto aby se zrcatka sama sklopila automaticky aniz bych drzel dlouze tlacitko zamykani?Tak jak to ma audi,bmw ale i hyundai atd

Odkaz ke komentáři

nezabýval se někdo rozsvícením osvětlením nástupního prostoru když jsou zrcátka sklopený? celkem mě to štve, že se to nerozvítí, že se mi vyklopěj až při zapnutí zapalování je OK, ale proč musím šlapat do kaluží, i peugeot mi rozsvítí a tahat drát od vnitřní lampičky se mi nechce

a nikdo neřešil přiklápění při běžným zamčení, abych nemusel držet tlačítko dýl, třeba něco jako prodlouření signálu, bo tak něco

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Hledám autoelektrikáře (Praha, Praha-východ) nebo někoho, kdo by zvládnul zapojit modul pro sklápění zrcátek. Jedná se o Audi A3 Sportback, ale mělo by to být stejné jako u Škody.

Tento modul nahrazuje originální řídící jednotky, dle prodávajícího je zapojení velmi jednoduché, ale raději bych to svěřil někomu kdo se v autoelektrice trošku vyzná.

Zrcátka ze od vozu fyzicky odpojí, spojí se obě paralelně a připojí se na modul. Modul se připojí na napájení a do modulu se přivede tlačítko, informace o nastartování a centrální zamykání.

Schéma zapojení viz. obrázek.

PS: samozřejmě to nechci zadarmo :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...