luk76 Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Ahoj lidi. Koupil jsem před dvěma měsíci octu fl combi 2012.Celou jsem ji prolezl (i pod těsnění občas juknul) a nikde nic zrezlýho.Pak mi ale vypověděla službu jedna žárovička osvětlení SPZ.Při sundání osvětlení jsem se zděsil......ta část karoserie nebyla jen orezlá,ale už tam nebyla ani známka po laku.Tak jsem rozebral i to druhé osvětlení SPZ a tam na mě vybaflo to samé.Před rozebráním obou osvětlení nic nenasvědčovalo korozi (ani zabarvení laku,ani puchýřky). Hned jsem to dal ke svému mechanikovi na opravu,ale tohle zděšení mě pořád dloube v hlavě.Chci se jen zeptat,jestli je to běžnější jev,nebo jsem měl jen prostě smůlu.Fotky jsem bohužel z toho šoku neudělal.Podotýkám,že se jedná o auto nebourané s nájezdem poctivých 140tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Prosinec 25, 2020 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 A jaký šok?? Je to 8 roků staré auto … . Dříve byla auta většinou po 8mi letech na totálku, bohužel u řady Japonců to platí dodnes. Myslím si, že si můžeš gratulovat, že to je jen toto. Pokud sundáš třeba plasty z podběhů, jistě se tam najde další koroze. Co já si pamatuji, tak na šestileté O2 před FL mi dávali novou přední kapotu, pětky a lakovali půlku auta, protože byly rámy kompletně prodřené a rezavé od těsnících gum. Přiznám se, že už si nepamatuji, jak dlouho je garance na korozi, já to tehdy stihl v záruce. Od té doby jsem měl auto max. 4 roky, takže jsem se s tím nesetkal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luk76 Odesláno Prosinec 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2020 Jasně že to není nový auto,ale je fakt udržovaný a garážovaný.Na homo kloubech,nápravách a všude jinde kam se podívám,tak je původní nátěr bez poškození.Na ty podběhy pod plastem jsem se ještě nedíval......tyhle místa jsou ale oproti zbytku auta naprosto sežraný.To je to,co mě vyděsilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš1991 Odesláno Srpen 10, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2021 Na Škodovkách potažmo koncernu není koroze kolem lampiček SPZ nic neobvyklého. Je to bolest nejen Octavií... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.