Přejít na obsah

Upadlé "zrcátko" uvnitř levého předního světla


Defik

Doporučené příspěvky

U levého světla mi po výměně žárovky H7 upadlo to zrcátko, které je před žárovkou a odráží světlo zpět do světlometu. Zatím jsem to tam nějak prasácky přidělal. Co s tím dál? Dá se to nějak řešit a nebo je nejjednodušší koupit celý nový světlo? Nebo to zrcátko mám jen odstranit a neřešit to?

ps. Auta jsou pro mě španělská vesnice. Můžete mě soudit a/nebo se ptát, proč a jak se to stalo, ale tím nic nevyřešíme 🐵

Odkaz ke komentáři

Ahoj . No jde o to jak to tam drzi , pokud to vyndas nebude tomit parametry ktrere to mam mit , predpokladam ze na STK neprojdes , reseni je novy svetlo popr , nejaky starsi z vrakarny , protoze pokud vymenis jedno svetlo za novy , bude mit to stinici plexi svetlejsi a bez zazloutnuti , a bude lepsi svitit , ja to mel taky , nabourali me to na parkovisti , levy svetlo me vymenili a pravy nechali , byl to fakt velkej rozdil takze jsem koupil novy svetlo i na druhou stranu , ale pokud to tam drzi , a svetelnej paprsek dela to co ma tak bych to si momentalne ted v zime neresil , si bych se kouknul po njakym svetle a v lete az bude teplo to bud vymenil nebo opravil , to stinici plexi se da sundat , nevim jak nedelal jsme to ale nekteri diskuteri , davali do svetel denni sviceni takze plexi meli dole , predpokladam ze se jedna o OCT 2 , u 1 rady je jeste snad sklo takze to fakt nevim jak na to . Zkus se zeptat este na FCB skupine octavia club cz/sk , nebo majitele skoda octavia , nekdo ti urcite poradi ,nekteri diskuteri uz to delali tak vi jak na to . Vic ti nenapisu.

 

Odkaz ke komentáři

Díky moc za zprávu. Technickou moc neřeším, vždy to dělám přes servis, který se o potřebné vždy nějak postará. Vzhled obecně taky ne, jestli světlo bude žlutý a druhý modrý je mi jedno. Spíš mi jde o to, abych nebyl na obtíž ostatním řidičům, nebo aby mi policie nenapražila pokutu, jen co mě uvidí. 

FCB skupinu zkusím, tam to neznám 🙂

Jinak pro cca 1500,- Kč (cena světla z vrakáče) se mi to moc nechce rozlepovat a nějak řešit. Ono to zrcátko beztak vevnitř 2x moc nedrží, takže si nejsem jist, že by to šlo ještě (nějak lépe) opravit. Ale kdyby mi někdo řekl něco ve smyslu "vyndej žárovky, dej do trouby na 150 stupnů na 15 minut a ono se to rozpadne" tak to bych asi zvládnul 🙂

 

L.

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...