Lukasss Odesláno Leden 7, 2021 Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Ahoj chlapi, mám problém. Zkoušel jsem si vyměnit přední tlumiče, mám octavii 2 scout před faceliftem motor 2.0 fsi. No a narazil jsem na to, že v horním uložení, tři šroubky co jsou z motoru a pak přímo u tlumiče, tak mi nejdou vůbec povolit a protáčejí se mi. Nenapadá vás, jak je rychle vyndat? Mám je odvrtat? Na fotkách snad jde vidět o co se jedná, šrouby jsou zrezlý a ty z dolní strany už pěkně poničený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 7, 2021 Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Nerozumím dotazu, jedná se snad o vtip? … . Šrouby se povolují z motorového prostoru. Že by 3 šrouby měly stržené závity nevěřím, neb by zcela jistě tlumič nedržel v kastli a NIKDY jsem se s tím nesetkal. Dál nikde nevidím pružinu … . Pokud jsi to povoloval z podběhu, tak snad ty tlumiče ani radši neměň. Pokud je to jinak, tak se omlouvám. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasss Odesláno Leden 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Z motorového prostoru to nejde, šrouby se protáčejí, dole mají být matice nejspíš navařené, ale nejsou, prostě se točí a sundat to nejde. Pružina není protože praskla a sundal jsem ji, aby mi nepřekážela A nebo jsou teda ztržené všechny tři šrouby, kdo ví, dnes se s tím jdu poprat znova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cayc Odesláno Leden 7, 2021 Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 cele to vyzera nejako divne, co s tym kto robil? zvarali to zhora ci co? total vrak z fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasss Odesláno Leden 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Normalně jsem to chtěl povolit z motorovýho prostoru, ale nešlo, to, kouknu dolu a šroub i s tou matkou zespoda se točí, narvat se tam pořádně nedá jak je to uzký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasss Odesláno Leden 7, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Šrouby jsem odřezal a vyhodil, matky z podběhů prostě byly nejspíše urvané a vše je zrezlé, nakonec budu dávat nové vše k tlumičům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Leden 8, 2021 Sdílet Odesláno Leden 8, 2021 (upraveno) V podbězích samozřejmě žádné matky nejsou, rozpadlo se horní uložení. Matky zhrora odříznout, dáš nové uložení a je to cajk. V kastli je jen díra na šrouby. Upraveno Leden 8, 2021 uživatelem Mildee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Leden 8, 2021 Sdílet Odesláno Leden 8, 2021 (upraveno) Já když jsem měnil tlumiče tak jsem musel naštěstí odřezat/odvrtat jen jeden 😃 Upraveno Leden 12, 2021 uživatelem milis258 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukasss Odesláno Leden 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2021 Jojo, už mám nové uložení, to starý jak říkáš se rozpadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Leden 12, 2021 Sdílet Odesláno Leden 12, 2021 najjednoduchšie na toto je dať uťahovačku a naplno uťahovať , odstrihne hlavičky a krásne to vyberieš , uloženie aj tak dávaš vždy nové s ložiskom takže nemá význam to skúsiť povolovať pretože väčšinou len utrhneš matku a potom musíš rezať a vrtať ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.