Plamen Odesláno Leden 26, 2021 Sdílet Odesláno Leden 26, 2021 Ahoj mám problém před dvouma dnema mi začala blikat kontrolka ruční brzdy koukal jsem na kapalinu a bylo jí tam málo tak jsem ji dolil a dnes po dvou dnech mi začala blykat znova a proslapl jsem brzdu až na podlahu tak jsem se šel opět podívat na brzdobou kapalinu a nic tam nebylo tak jsem ji dolil 2krat jsem šlápl a opět jsem ji proslapl a brzdová zase nikde pod autem nic neni vidět že by někde tekla a v motoru také ne nesetkal se s tím prosím někdo? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 26, 2021 Sdílet Odesláno Leden 26, 2021 Jo setkal jsem se s tím, když mi prosakovalo brzdové prasátko v bubnové brzdě, dal jsem nové a byl klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Plamen Odesláno Leden 26, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2021 před 2 hodinami, Radas napsal: Jo setkal jsem se s tím, když mi prosakovalo brzdové prasátko v bubnové brzdě, dal jsem nové a byl klid OK zkusím děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 26, 2021 Sdílet Odesláno Leden 26, 2021 (upraveno) Zvedni auto a podívej se zespodu, jestli není někde průsak, někde ti to musí utíkat.U tebe je ten unik mnohonásobně větší nežli jsem měl já. Prohlídni i brzdový válec a kolem něj. Upraveno Leden 26, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Plamen Odesláno Leden 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2021 před 19 hodinami, Radas napsal: Zvedni auto a podívej se zespodu, jestli není někde průsak, někde ti to musí utíkat.U tebe je ten unik mnohonásobně větší nežli jsem měl já. Prohlídni i brzdový válec a kolem něj. Ano zkusím zítra a uvidím je to divne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 27, 2021 Sdílet Odesláno Leden 27, 2021 A nebo to teče přes HBV, posilovač pod koberec … . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Plamen Odesláno Leden 31, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2021 V 27. 1. 2021 at 18:48, HONZAV1 napsal: A nebo to teče přes HBV, posilovač pod koberec … . Nene tam jsem koukal jako prvni Ale už jsem to našel na zadním pravím kole byla praskla hadička tak jsem ji vyměnil ale teče to tam někdy furt takže mi přijede mechanik a bude to muset rozebrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 3, 2021 Sdílet Odesláno Únor 3, 2021 (upraveno) No tak to je pěkný průsak čoveče 😊 Sundat třmen, pořádně vyčistit, odmastit, popřípadě přetěsnit a vyměnit i brzdové desky + odmastit kotouč a disk, a jede se dál. Upraveno Únor 3, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Plamen Odesláno Únor 5, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2021 V 3. 2. 2021 at 19:03, Radas napsal: No tak to je pěkný průsak čoveče 😊 Sundat třmen, pořádně vyčistit, odmastit, popřípadě přetěsnit a vyměnit i brzdové desky + odmastit kotouč a disk, a jede se dál. Jj už to neteče ale brzdu furt proslapnu vypadá to ještě nejspíš na posilovač brzdy v háji už mi to leze krkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 5, 2021 Sdílet Odesláno Únor 5, 2021 Nemáš to pořádně odvzdušněný , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.