Hannes Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Ahoj, palubní počítač mi přestal ukazovat teplotu. Chtěl jsem vás požádat o informace kde bych našel čidlo teploměru, nebo o radu kde jinde by mohla být chybka. Mám O1,r.v.96,Tdi66kw dík :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Ak myslis vonkajsiu teplotu, tak na tu je snimac za lavou mriezkou na narazniku. Ak myslis teplotu motora, tak tam je snimac pri motore, bolo to tu uz aj s obrazkom. Mal si to pripojene na VAG? Ten Ti v takomto pripade pomoze, bez neho len kontrola vedenia a konektorov na snimac, pripadne vymena snimaca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 pokud jde o venkovní teplotu, tak odpoj na 10min baterku, v některých případech to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 JJ odpojení baterky pomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest AJKA Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Dobrý večer, mám octavii l a asi před půl rokem my přestal climatronic ukazovat reálnou venkovní teplotu zkoušel jsem 2 X vyměnit čidlo pod nárazníkem ,baterii jsem také zkoušel odpojit dokonce jsem dnes proměřil kabely od čidla ke klimatrinicu ty jsou táké OK ,přesto nadále ukazuje nesmyslnou teplotu poradí někdo ??? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Co píše Vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest AJKA Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 zatím jsem na Wagu nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 (upraveno) Ahojte, tak jsem hledal na fóru i knihách a všude jsem se dočetl, že čidlo teploty je v levé spodní části nárazníku (na firemní fábii tam je). U mé octy jsem ho tam ale nenašel. Pak jsem ho dohledal před řidičem pod stěračem, viz foto. Je to něajaké zvláštní, bylo tam těch umístění více? PS: to listí budena jaře uklízet :-) Upraveno Únor 23, 2011 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mira99 Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Nejsem sice velky expert, ale podle mě má být na tomto místě termospínač manuální klimatizace, který pouze vypíná kompresor klimatizace při teplotách cca. pod 5 stupňů. Podle fotky je to ale teplotní čidlo venkovní teploty. Dá se to proměřit ohmetrem, kontakty termospínače jsou pod 5st.celsia propojené při vyšší teplotě rozpojené. Čidlo venkovní teploty mění svůj odpor v závisloti na teplotě. Nevím ty hodnoty z hlavy ale tuším, že při 20st.celsia asi 1,3 kiloohmu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Mě to venkovní teploru ukazuje, jen nějak ta pozice toho čidla mi nejde do hlavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Uhlirek Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Zdravím lidi, mám podobný problém se zobrazováním teploty. Po odpojení budíků a baterky mi palubní počítač teplotu v menu ani nezobrazí. tedy ať cvakám jak cvakám, v menu vnější teplotu vůbec nemám. Jen hodiny, okamžitá a prům. spotř., ujeté km, najetý čas a nic dál.... a jsem ji tam normálně měl... Nějaké rady? Děkuji uhlirek Škoda octavia combi 1.9 TDi 81 kW SLX 1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 predpokladam, ze mas v aute klimu, je to snimac vonkajsej teploty pre klimatizaciu 5° čierny Ahojte, tak jsem hledal na fóru i knihách a všude jsem se dočetl, že čidlo teploty je v levé spodní části nárazníku (na firemní fábii tam je). U mé octy jsem ho tam ale nenašel. Pak jsem ho dohledal před řidičem pod stěračem, viz foto. Je to něajaké zvláštní, bylo tam těch umístění více?PS: to listí budena jaře uklízet :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Opylecz Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zdravím! Můžete mi prosím poradit na kterou svorkovnici je přivedeno čidlo venkovní teploty. Případně kudy přesně kabely vedou, abych je našel? O1 1.9TDI 66kW r.v.2000 Palubní počítač mi neukazuje venkovní teplotu a vepředu za mřížkou je jen samotný tenký husí krk bez čidla i viditelné kabeláže. Tak bych to chtěl zkusit hledat z druhé strany. Díky! Tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.