jedlis Odesláno Únor 14, 2021 Sdílet Odesláno Únor 14, 2021 Ahoj, mám opět takový menší problém a potřeboval bych poradit, třeba se stím už někdo setkal .. Když jedu na plyn a vytočím 3-4-5 nad 5 tis , tak se mi mi auto zacuká, rozbliká se kuře a auto se přepne na benzín. Zároveň se mi rozbliká zelená dioda na LPG přepínači. Když ještě zkusím během té samý jízdy vypnout/zapnout LPG, tak dioda stále bliká zeleně, ale na plyn se mi to nepřepne. Pomůže až zastavení, vypnutí motoru a znovunastartování a pak jedu zas na plyn bez problému jakoby nic .. Při vytáčení motoru na benzín se tento problém neukáže. Po připojení na VAG mi to píše tyto chyby - viz screen Tyto 4 chyby mi naskočí vždy najednou. Jinak jsou tam nový kabely ke svíčkám od Tesly s měděným jádrem, svíčky Denso, zapalovací cívka NGK, takže tady pravděpodobně problém nebude. Díky za případné rady. 🙄 edit: Možná by věděl @zdenda2.0 viz Okta lpg problém.mp4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2021 Sdílet Odesláno Únor 14, 2021 Zajed za plynarem, at ti napichne na diagnostiku jednotku od plynu a nech si vymenit filtr. Podle vseho mas prace pricpany filtr a na plny vykon se ti nestaci dodavat plyn do motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jedlis Odesláno Únor 14, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2021 Nemyslím si, lpg systém je v autě od července loňskýho roku a má najeto cca 9 tis km. Ale za hoďku jedu za plynařem (kámošem) a napíchnem to .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.