MatesRS Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Zdarec, řeším jednu zapeklitou situaci, nepálí mi první válec. Byly vyměněny všechny svíčky a cívky (ty fungují bez problému i když se popřehazují mezi sebou) a do vstřikovače benzín jde. Ve výpisu chyb na diagnostice byla vypsána jen závada váhy vzduchu, tak jsem ji taky vyměnil. Tlaky v motoru byly přeměřeny a jsou v pořádku. Svíčka je po vytažení opálená do černa. Nemá s tímto někdo z vás zkušenost co by s tím mohlo být? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardel2016 Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Zapalovací modul na filtrboxu jsi zkoušel? Diag čistá?Odesláno z mého Mi 9T Pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatesRS Odesláno Únor 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 před 9 minutami, Jardel2016 napsal: Zapalovací modul na filtrboxu jsi zkoušel? Diag čistá? Odesláno z mého Mi 9T Pro pomocí Tapatalk Ahoj, u tohoto motoru AGU právě zapalovací modul není, jen cívky. Diagnostika je čistá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Možno cievka nedostáva prúd skontroluj konektor , kabeláž ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.