erino2 Odesláno Únor 24, 2021 Sdílet Odesláno Únor 24, 2021 Ahoj chcel by som sa spýtať na hlavné svetla pre O II FL xenon. musím kupovať komplet celé svetlá pre auto keď je elektronika OK? hľadal som podľa čísla dielov 1EL 247 052 alebo 1Z1 941 015F a často som našiel sidce HELLA ale bez nápisu OCTAVIA, a za 100€ sa mi zdalo, že nemajú XENON. a za origo svetlo dávať 350€ a viac sa mi teda nechce. Prípadne nájdem návod ako prerobiť Anglickú verziu na EU? viete poradiť? Ďakujem pekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 24, 2021 Sdílet Odesláno Únor 24, 2021 A opravit nejdou, respektive co s nimi je ? U Octavia II FL pozor, protože i halogeny mají čočky a jsou dost podobné s Xenony ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 26, 2021 Sdílet Odesláno Únor 26, 2021 Rozdíl GB a EU verze je ve clonce - vnitřku pod čočkou, myslím že i u FL světel šel vnitřek vyndavat, takže pokud předěláváš GB na EU, stačí ti právě ten vnitřek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino2 Odesláno Prosinec 1, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2021 V 24. 2. 2021 at 10:01, header009 napsal: A opravit nejdou, respektive co s nimi je ? U Octavia II FL pozor, protože i halogeny mají čočky a jsou dost podobné s Xenony ? to je problém, že sa nedajú opraviť. na jednom je vylomená tá upínacia skrutka a na druhom popraskaný predný číry plast - je tam taká pavučinka, pretože vypadla žiarovka denného svietenia z objímky. V 26. 2. 2021 at 8:44, Rolbař napsal: Rozdíl GB a EU verze je ve clonce - vnitřku pod čočkou, myslím že i u FL světel šel vnitřek vyndavat, takže pokud předěláváš GB na EU, stačí ti právě ten vnitřek V 26. 2. 2021 at 8:44, Rolbař napsal: Rozdíl GB a EU verze je ve clonce - vnitřku pod čočkou, myslím že i u FL světel šel vnitřek vyndavat, takže pokud předěláváš GB na EU, stačí ti právě ten vnitřek zdravím, jeden kamarát mi zasa nedávno hovoril, že sa to dá preprogramovať iba v riadiacej jednotke, keďže svetlá sa pri naštartovaní automaticky zrovnávajú, a daj x stovák eur iba na pokusy na mi nechce. nie je tu nejaký elektrikár? alebo aspoň niekto kto mal podobný problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 1, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2021 (upraveno) v řídící jednotce určitě lom světla nijak nepřepneš, k tomu slouží "clonka" . mechanická část před čočkou Upraveno Březen 20, 2022 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino2 Odesláno Prosinec 1, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2021 před 8 minutami, Rolbař napsal: v řídící jednotce určitě lom světla nijak nepřepneš, k comu slouží "clonka" . mechanická část před čočkou takže sa dá upraviť xenon z GB verzie na EU verziu? Ďakujem za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 2, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2021 @erino2 vždyť to máš zde popsáno V 26. 2. 2021 at 8:44, Rolbař napsal: Rozdíl GB a EU verze je ve clonce - vnitřku pod čočkou, myslím že i u FL světel šel vnitřek vyndavat, takže pokud předěláváš GB na EU, stačí ti právě ten vnitřek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino2 Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 a niekde je návod ako to vymeniť? dakujem za info, foto a pod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 8, 2022 Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 V návodu k obsluze je návod na demontáž světel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino2 Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 tak a toto mi ako pomôže upraviť GB verziu svetlometov na EU verziu? 🙄. viem ako si vymeniť celý svetlomet, keby nie tak tu neriešim výmenu svetlometov 😏 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 8, 2022 Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 Podle mě to není technicky možné, však to světlo je konstruované jako "nerozebíratelné", proto jsem ti psal že je v návodu jak vyndat světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erino2 Odesláno Březen 8, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 no kedže dávaju do svetiel akési clonky a robia z toho bi xenony či čo tak neviem, taktiež či sa to nedá cez nastavenie riadiačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 8, 2022 Sdílet Odesláno Březen 8, 2022 Ano, ale to spočívá v tom že to světlo celé rozřežou a vyhodí se kompletní optika a výbojka a dají to celé nové ale to seš cenou trošku jinde.. Dělá to třeba firma www.svitlip.cz z Prahy. Kódováním to nejde, to ti psal už Rolbař, těžko kódováním ostříhaný plech do jiného tvaru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.