Terbii Odesláno Duben 3, 2021 Sdílet Odesláno Duben 3, 2021 Zdravím lidičky, pár dnů zpátky mě auto nechalo ve městě a zjistilo se že mi odešel altík. Už je vše vyřešené ale docela mě zarazilo že se mi neukázala žádná kontrolka že to nedobíjí. Nevíte někdo proč? Děkuji. Octavia 1 1.9tdi 66 kw r.v. 2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 3, 2021 Sdílet Odesláno Duben 3, 2021 Pokud ti po otočení klíčku nesvítí kontrolka dobíjení tak hledej problém v kabeláži co de okolo startéru bude někde uhnilej kablík Jinak vycvakneš konektor z altíku otočíš klíčkem do kontrolek Pak kus dratu a po ukostření jednoho z pinú odpojeného konektoru se ti musí rozsvítit kontrolka dobíjení Pokud se rozsvítí je problém v alternatoru Pokud ne hledej přerušenej kablík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Duben 3, 2021 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2021 (upraveno) Kdyz otočím klíčkem tak kontrolka baterky svítila. Právě že byl problém v altiku(originál 20 let starej) a baterka už byla taky starší takže se vyměnilo oboje a vše zase funguje jen mě právě zarazilo že mě to nějak neupozornilo že už nenastartuju 😃😃. Ale teď mě tak napadá. Ten altik prý dobijel jen na "50%" takze není možný, že si prostě auto myslelo, že to dobíjí, tak se kontrolka nerozsvitila? 🤔🤔 Upraveno Duben 3, 2021 uživatelem Terbii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.