hadraplán Odesláno Květen 11, 2021 Sdílet Odesláno Květen 11, 2021 Ví někdo, jak se pozná stav předního tlumiče ? Mám jeden vymontován, a trochu mě zaráží, že chodí téměř naprosto lehce bez jakéhokoliv odporu, tedy při stlačení určitě lehce, a při roztažení, je odpor myslím minimální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2021 Sdílet Odesláno Květen 11, 2021 To znamena, ze je KO. Stlacit by mel jit ztezka a vytahnout zlehka (mel by sam vyjet) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hadraplán Odesláno Květen 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2021 před 23 minutami, Konny napsal: To znamena, ze je KO. Stlacit by mel jit ztezka a vytahnout zlehka (mel by sam vyjet) Jo taky jsem si to myslel, na základě toho, jak jsem před lety instaloval nový zadní tlumič -nový jde těžko stlačit a vrací se tím pádem sám, ale otec mi říkal tady k tomu přednímu, že prý je snad v pohodě, že není výtečený a ten odpor při stlačení je prý funkcí-úkolem pružiny :). Prý to snad je jako u vzpěr kufru-5dveří 🙂 , ale i u něj vlastně asi platí, že nesmí jít stlačit, jinak potom padá dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 11, 2021 Sdílet Odesláno Květen 11, 2021 Otec ti bohuzel rika blbost. Dobry tlumic funguje jak jsem napsal a sam jsi to poznal, kdyz jsi menil zadni tlumice. Stejne funguji i tlumice u 5. dveri. Kdyz jdou lehce stlacit, tak ti padaji dvere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Květen 21, 2021 Sdílet Odesláno Květen 21, 2021 Tady máš krásný článek od servisu https://servisdecin.cz/vytekly-tlumic-vrzani-tlumicu-test-tlumicu-projevy-umirajiciho-tlumice/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.