Gangbing Joe Odesláno Květen 15, 2021 Sdílet Odesláno Květen 15, 2021 Ahojda. Dneska sem si do oktávy nahodil tmavej interier z faceliftu a na středovym tunelu (vedle ručky) sem objevil držáček na nápoje. Do teď sem to řešil upravenym držáčkem na okno jako měli kdysi v mekáči. Takže objevení existence origo držáku mě hodilo hned na cestu bádání jak tuhle exkluzivitku zprovoznit. Vzhledem k tomu, že první odkaz na držáček pro L&K byl s cenovkou 3.100,- Kč sem se rozhodl provést tuning opravou mýho dílu. Už sem pár blbůstek na oktávce oživoval (popelník, různý světýlka atd) ale u držáku nějak nemůžu rozlousknout co ho drží v zavřený poloze. Je pořád otevřený a při zamáčknutí se nijak nearetuje. Měl by někdo k dispozici fotečku mechanismu pojitky? Případně nějaký popisek kde co do čeho zapadá a tak. Mám pocit, že mi nějaký cvakátko chybí 😄 Díl mám vymontovaný v garáži, zítra dohodím foto. Při té příležitosti se ještě optám na co mám v novém středovém panelu v mezeře napravo od ručky připravené dva závity rovnoběžně s pákou? Origoš nebo homemade? Taky přidám foto. Díky všem 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2021 Tak tady ten panel, držák zítra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Sice ti moc nepomuzu, ale u te rucni brzdy bylo neco dodelavanyho, co to ti ale nepovim. Normalne tam nic namontovane neni. S drzakem na piti ti bohuzel neporadim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 (upraveno) Ty dvě díry jsou myslím na origo držák brýlí 👌 Upraveno Květen 16, 2021 uživatelem NameNotFound74 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 16, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 To sem si koupil interier z nějaký hooodně vysoký výbavy 😄 Ani o jednom kousku sem neměl tucha, že existuje. Teď nechám půlku výplaty za držáčky. Hýblata v autě to musí bejt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Aha, to jsem ani nevedel, ze se montoval nejaky drzak bryli 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 16, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 (upraveno) Tady jsou objednávací kódy na originál díly. Třeba to bude taky někdo shánět a já je tu budu mít při ruce: Držák brýlí 1U0857465B47H Držák nápojů 1U0862429A (1SQ?) Upraveno Květen 16, 2021 uživatelem Gangbang Joe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Květen 17, 2021 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2021 V červeně označených oblastech podle mě něco chybí, zelená nemam tucha zda není vylomená ale nechápu co by tam bylo (nějaký zobáčik?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Červen 23, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2021 Tak sem si koupil ještě jeden držáček a vyrobil si jeden funkční. Držák v zavřenym stavu drží zobáček č. 1, do něj je zapadlý výstupek z dílu č. 2 v oblasti zelené šipky. Na opravu zobáčku je na foru návod i s rozměry. V mym případě jsem ještě musel našponovat pružinu č. 5, páč neměla sílu na otevření. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
František Večerník Odesláno Červenec 31, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2021 Existovaly tyhle věci i světlé, nebo jen černé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gangbing Joe Odesláno Srpen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2021 Když vynechám předfaceliftové interiéry, do kterých tyto doplňky nepasují, zbyde přibližně 10 let výroby oktávek. Z těch 10 let se přibližně 1 rok vyráběl interiér šedý a ne černý. Myslim, že i kdyby to kdysi existovalo, bude nemožné to sehnat. Osobně jsem ani těch černých držáků nápojů moc nepotkal. O držáku brýlí ani nemluvím, ten sháním do teď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.