Flay48 Odesláno Červenec 6, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2021 Ahoj Přátelé, chtěl jsem se zepat. Používáte někdo vestavěnou navigaci? Navigaci jsem původně nechtěl, říkal jsem si že Waze v kombinaci s CarPlay bude dostatečný. Zjistil jsem ale, že auto je ochuzeno o další funkce, jako např. čtení značek, nebo při plachtění se nenahodí motor před kruháčem, aby si dobrzdil. Respektive se domnívám, že tyto funkce tam nejsou kvůli absenci navigace, jelikož na všech YT videí tyto funkce jsou. Mám možnost navigaci za cca 10k přikoupit, ale kupovat jí jenom kvůli absenci zmíněných funkcí se mi nechce, tak si říkám, že bych jí i využíval. Dříve jsem měl Octavii 2 ..takže zkušenosti s tímto vůbec nemám. Jaký na to máte prosím názor? p.s. jedná se o motor 1.5 TSI DSG Díky všem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 7, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2021 Kup si přímo navigaci do tvého vozů od škodyOdesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Flay48 Odesláno Červenec 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2021 před 22 hodinami, Radas napsal: Kup si přímo navigaci do tvého vozů od škody Odesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk Ano, to bych prave rad, ale jak je na tom navigace? Stoji to za to, nebo je to zklamani? Neni to zrovna za pusu, tak aby to nebyly vyhozene penize. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drincek Odesláno Srpen 16, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2021 Ked kupis daj vediet ako to spojazdnit,respektive ako tam dat mapy (predpokladam ze zakupenim len tu navigaciu odblokuju).Co som kukal na ich stranke je to dost MB a vraj cez sd kartu nahrat ale nenasiel som kam ju pichnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Pylod Odesláno Červenec 27, 2022 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2022 V 6. 7. 2021 at 9:39, Flay48 napsal: Ahoj Přátelé, chtěl jsem se zepat. Používáte někdo vestavěnou navigaci? Navigaci jsem původně nechtěl, říkal jsem si že Waze v kombinaci s CarPlay bude dostatečný. Zjistil jsem ale, že auto je ochuzeno o další funkce, jako např. čtení značek, nebo při plachtění se nenahodí motor před kruháčem, aby si dobrzdil. Respektive se domnívám, že tyto funkce tam nejsou kvůli absenci navigace, jelikož na všech YT videí tyto funkce jsou. Mám možnost navigaci za cca 10k přikoupit, ale kupovat jí jenom kvůli absenci zmíněných funkcí se mi nechce, tak si říkám, že bych jí i využíval. Dříve jsem měl Octavii 2 ..takže zkušenosti s tímto vůbec nemám. Jaký na to máte prosím názor? p.s. jedná se o motor 1.5 TSI DSG Díky všem 🙂 Používám Android auto apku instalovanou v Infotainmentu. Napíchnu mobil, napoprvé ho spáruji, a v "ořezaném" menu jsou Mapy.cz a Google mapy, dál Spotify, Whatsup a ještě něco, nevím tď přesně. Jedou s občasným zaškobrtnutím celkem slušně. Zbytečné kupovat drahou "vestavěnou". Mám na mobilu pořád zapnutá data, ale mělo by to jít i s mapami offline. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jisve Odesláno Červenec 13, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2023 Nemáte někdo zkušenost s updatem map ve vestavěné navigaci Columbus? Puvodne jsem si blahove myslel, ze se aktualizace stahuje "on air", ale omyl. z update portalu jsem podle VIN stahl update - 28GB. Rozbalit a adresáře (697) jsem nahrál do rootu USBC flashdisku, ten predtim zformatovan na exFAT. Podle navodu se po vlozeni do predniho USBC slotu v aute ma v navigaci dat "Aktualizovat" Nic takoveho jsem tam nenasel. v obecnych polozkach Aktualizace nic o mapach/navigaci neni. Pripada mi to, ze ta data z flashky vubec nevidi, ale nevim, jak to vyvolat. Po dotazu v servisu mi po telefonu rekli, ze nevedi, ze to jeste nikdy nedelali. Nejaka rada ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červenec 13, 2023 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2023 Však online v rámci služeb to uměla stáhnout už OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.