hadraplán Odesláno Říjen 16, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2021 Zdravím, přikládám fotky mé zapalovací cívky, kterou jsem včera vymontoval. Jak se ukázalo, je nějaká načlá, ale motor s ní běžel. Neřešil někdo z vás např. zatmelení/odizolování té škvíry, co se tam vytvořila, čímž by se jí ještě prodloužila funkce ? Kolik tak dáváte za novou cívku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2021 1) kup novou civku a neres, vzdyt stoji par stovek 2) mas dotaz ve spatne sekci, tady se ukazuji auta clenu fora/klubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hadraplán Odesláno Říjen 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2021 V 16. 10. 2021 at 20:34, Konny napsal: 1) kup novou civku a neres, vzdyt stoji par stovek 2) mas dotaz ve spatne sekci, tady se ukazuji auta clenu fora/klubu Omlouvám se, nevšiml jsem si toho, že to dávám špatně. (Cívku si asi ještě nechám, momentálně ji potřebuji zkusit do druhého auta, které neběží a i pak bych si ji minimálně nechal jako záložní testovací díl, abych nemusel v budoucnu kupovat věci na slepo) Ať to jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tony210 Odesláno Prosinec 29, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2021 Zdravím ,rád bych se na něco zeptal měřil jsem zapalovací Cívku na motor 1,6 AKL. po odejmutí toho modulu pzapalovaní.odpor primární a sekundární vinuti je v pořádku.Pak jsem zkoušel měřit obě vinutí proti té kovové kostře,Vysokonapěťový vedení není propojená stou kovovou kostrou, Ale to druhé vinutí to co má odpor 0,5 ohmů tam, jsem proti té kovové kostře naměřil asi 100 kohmů.To mě přijde divný ,to by znamenalo že je proražený.Ale nejsem si jistej tak se radši ptám abych zbytečně nevyhodil cívku. Jinak Ta cívka vypadá stejně jako ta na tý fotce víšDekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 2, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2022 Zdar borci. Měnil už někdo zapalovací modul?? Jakou značku/výrobce jste kupovali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tony210 Odesláno Říjen 2, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2022 Před hodinou, kingdave napsal: Zdar borci. Měnil už někdo zapalovací modul?? Jakou značku/výrobce jste kupovali? Mám takový pocit že se to nevyplatí že ten model stojí stejně jako celá cívka i S modulem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 2, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2022 Cože to? Jde mi o výrobce a následnou kvalitu. Jestli stačí třeba ten zapalovací modul koupit od Tesly, Meyle,NGK nebo raději vzít origo Beru. Třeba někdo má zkušenost s levnějším neoriginálním dílem, který opravdu i po letech funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2022 Ja tam mam tusim civku NGK a funguje bez problemu 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Říjen 3, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2022 Díky za odpověď pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 3, 2022 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2022 Všeobecně se podle mě značek jako Bosch, NGK, Denso bát nemusíš. U těch ostatních bych byl obezřetný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.