Přejít na obsah

Zástavba - subwoofer do bočnice kufru

Doporučené příspěvky

Co by tě zajímalo? Postup? Jakej materiál? Jakej subwoofer? Jaka je výsledná litráž? Jak je to přichycený? Nebo zda by ti to někdo udělal?

Jinak zadek se laminuje, přední stěna je většinou z MDF(dobře se z laminem spojuje). Jak to mají kluci přidělaný přesně netuším. Woofer vybrat podle výsledné litráže a hloubky. Většinou se nějaké menší 12" vejdou.

Odkaz ke komentáři

Zajímalo by mě jaký tvar ta ozvučnice bude přibližně mít a hlavně to uchycení aby nikde nic neulítlo v zatáčce. Chtěl bych se do toho pustit protože nechci zbytečně v combiku vozit nějaký už postavený subwoofer který akorád zabírá místo. to že musím zvolit woofer adekvátně k výsledné litráži mi je jasné :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

No ja bych rekl neco. Delal jsem bocni bednu pro moji octu ale moja neni kombik tak Vam ty dimenze nedbudu odpovidat. Ja jsem celu bednu delal od drevotrisky, nedelal jsem s laminatem. Bedna byla uplne udelana jak ma bejt a ani jsem neocekival takovej bass. Jo ta bedna potom muze bejt jenom komprese, pro bas reflek je to malej prostor. Tedka bednu uz nemam v aute protoze my zdehnul woofer ktery byl prave pro tu bednu uzasny :rolleyes: a uz ani jeden woofer (30cm) nemuze delat tak dobre jak ten kenwood co jsem mel. A ta bedna my stoji v sklepe, cekam na naky zase super woofer a asi se zase vrati do auta.

Odkaz ke komentáři

u combi urcite laminovat. lip se vyuzije prostor. mel jsem navrzenou a v 3D vymodelovanou bednu z 18mm MDF s tim, ze se dalo bez problemu dostat i k zarovkam, ale bylo by to docela slozity poskladat a navic jsem nebyl schopny vymyslet takovy tvar, aby to melo vic jak 26L a bocnice jeste cca 2 cm vystupovala vic do kufru nez origo...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Zdravim vsechny, taky vam sem neco pridam. Dneska uz jsem konecne dokoncil svuj subwoofer. Nevim jestli jsem zvolil dobrej sub pro tohle umisteni v maly ozvucnici, ale snad jo. Uvitam vase nazory. Je to uzavrenka a ma cca. 27l. a sub je pioneer ts-w 306c.

Vzhledem k tomu, že woofer má doporučenou uzavřenku 35,4 litru tak by ta ozvučnice mohla být trochu větší,ale hlavně aby to vyhovovalo tobě. V menší ozvučnici by měl hrát vejš než ve větší :D :)

Jinak foto zezadu by bylo? Jaká vrstva toho lamina tam je? Případně je to něčím "vyztužené"?

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Prave jsem nikde nanesel kolik by ten sub mel mit a kupoval jsem ho na inzerat. Ale posloucham rock a metal, tak ze nastesti nepotrebuju basy jak na nejakej dance. Pokud to tak s tim objemem teda je. Jinak jsem udelal drevenou kostru a pak laminoval 3 vrstvy a ta prostredni vrstva je silnejsi, pak vnitrek vylepil vibraflexem 2.5mm. A pak az jsem na to daval predni desku. Foto mam tohle. Takhle z laminatem jsem delal poprvi tak nevim jak kvalitni to bude, snad to nebudu muset delat znova.

post-3965-1292174507_thumb.jpg

post-3965-1292174646_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky za pochvalu. Kdyz ja prave nevim, uz jsem o tom dost precet a pisou to vsude, ze zadni plato neozvucovat. Jenze ja uz je tam mam a hrajou i na radiu pekne. Rikal jsem si ze je dam treba na pulku hlasitosti tech prednich aby jen tak doplnovaly. No uvidim. Jeste otazecka. Bude stacit 2x4mm kabel k subu, kdyz delka bude cca.2m?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...