Housac Odesláno Prosinec 23, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2021 Zdravím, poslední dobou jsem si všiml, že se mi nevrací levý světlomet, a svítí do levého pangejtu, vrátí se až po větším zatoceni do prava. Žádnou chybovou hlášku auto nepíše. Podobně jako má kolega ve videu. YouTube video Nesetkal se s tím někdo? Nikde jsem se nic nenašel, tak sháním info, než to rozdelam. Děkuji za odpověď a přeji hezké svátky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FandaT Odesláno Leden 6, 2022 Sdílet Odesláno Leden 6, 2022 (upraveno) Ahoj, mám Octavia 3 2015. Poslední dobou pozoruji stejný problém. Zatím vždy pomohlo zpomalit pod cca 50 km/h a zase zrychlit, pak to nějakou dobu bylo OK. Kdyby s tím měl někdo zkušenost, byl bych rád za radu. Díky moc. Upraveno Leden 6, 2022 uživatelem FandaT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Housac Odesláno Leden 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2022 Já to zatím vyřešil tak že jsem nastavil adaptivní světlomety na Eco režim a prostě se teď nehybou. Nepřišel jsem zatím na to. Hrabat se v tom, to až tak na jaře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FandaT Odesláno Leden 6, 2022 Sdílet Odesláno Leden 6, 2022 Ještě jsem našel tento výtažek z manuálu a vyzkouším to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FandaT Odesláno Leden 7, 2022 Sdílet Odesláno Leden 7, 2022 Ahoj, tak jsem se zřejmě unáhlil. Dnes vše OK. Nejspíš jsem sledoval svícení vlevo při režimu "do deště". Dnes jssem si stáhl manuál dle VIN. Jen jsem v infotainmentu nenašel, kde bych mohl měnit režim svícení (např. nastavit Eco). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 7, 2022 Sdílet Odesláno Leden 7, 2022 Jde to jen pokud máš drive mode selection, tak v individual si můžeš světla nastavit sport normal a eco tuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Housac Odesláno Leden 7, 2022 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2022 Jojo tak to mám já nastavený na Eco a nehybou se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FandaT Odesláno Leden 7, 2022 Sdílet Odesláno Leden 7, 2022 (upraveno) aha, tak to nemám.. 😀 Díky za odpověď Upraveno Leden 7, 2022 uživatelem FandaT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VašekRs3 Odesláno Únor 3, 2022 Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 Ahoj, prosím o info jak nastavit na Rs3 dynamické hlavní světla - natáčení do zatáček. Díky Vašek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.