ovisna Odesláno Únor 1, 2022 Sdílet Odesláno Únor 1, 2022 (upraveno) x Upraveno Srpen 28, 2023 uživatelem ovisna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky007 Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 (upraveno) Co tak kolem těsnění třetího brzdového světla nebo stěrače? Upraveno Únor 2, 2022 uživatelem Lucky007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 2, 2022 Sdílet Odesláno Únor 2, 2022 Hlavně si myslím, že se sešlo několik problémů zároveň. Dveře: teoreticky to může téct přes brzdové světlo, prakticky si spíš myslím, že to je přes těsnění polem okna. Řešil jsem zrovna nedávno u dvou aut jiných značek. Nepřčišel jsem na to hned, protože mi vytékala voda po skle, když jsem dveře otevřel. Až tlaková voda ukázala ... . Střecha: ano, může to téci kolem spoje kapsy pantu dveří, nebo teoreticky pod anténou. A nebo to může být zteřelá hadička ostřikovače - taky dobrá zkušenost. A nakonec se to do kapsy může dostávat okolo světla. Nebylo to auto zezadu drclé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ovisna Odesláno Únor 3, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 (upraveno) x Upraveno Srpen 28, 2023 uživatelem ovisna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ovisna Odesláno Únor 3, 2022 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2022 (upraveno) x Upraveno Srpen 28, 2023 uživatelem ovisna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 4, 2022 Sdílet Odesláno Únor 4, 2022 Pokud to teče přes třetí brzdové, tak ho vytáhni ven, podívej se jestli není někde narušené, prasknuté atd. a před motáži ho můžeš podlepit silikonem na okna, dělal jsem to tak na Octavia 1, pokud bude světlo vadné, tak kup nové a to již má takovou těsnící samolepící hmotu přímo na sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky007 Odesláno Únor 7, 2022 Sdílet Odesláno Únor 7, 2022 No pokud je to světlo povolené, může být jen vycvaklý (prasklý) jeden ze tří aretačních kolíku, které najdeš, když vyloupneš část obležení dveří, které je naproti tomu světlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.