Návštěvník Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 (upraveno) Zdravím. Kolik může stát oprava či nová instalace centrálního zamykání ? Někdy mi nejde odemknout auto. Když se do něj dostanu tak zamknu a chci odemknout,ale auto se neodemkne. Stalo se mi to dnes poprvé. Upraveno Březen 11, 2022 uživatelem Návštěvník Doplňující informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 A není lepší si zajet někam, kde zkontrolují a zjistí co tomu je? Jak asi má tady někdo říct, co bude něco stát, když neví co. Ani se neví, jestli tam je DO, jestli to je originál, či dodělávané, jaký to je rok ... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 Já ho koupil teď v prosinci už takhle. Teď to začalo zlobit.nvm zda je to origo či dodelavane.je u toho dálkový ovladač. Octavia r.v 2002 face 1.4 16V/55kw, červená barva, alarm, centrál. PS:,tak se nezlobte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 Já se nezlobím :), ale musí se na to podívat odborník. Podle toho, co tam je, tak to bude stát. Může to být přelomený drátek, vadná jednotka, zámek, nabo celý univerzální centrál za pár stovek ... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 Chtěl jsem vědět kolik to může být max. Peněz. 2000 nebo 9000? Abych byl v obraze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 11, 2022 Sdílet Odesláno Březen 11, 2022 To nikdo nevý co je v haji vetšinou kable milrospinače motorky vše de opravit navody neni problém najit Pokud to daš servisu ten ti vymeni zamky čína tak od litru zamek oigo 3 krat tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.