puma78862 Odesláno Květen 6, 2022 Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Zdravím, nemá někdo fotku popřípadě zkušenost jak vejdou na zadní sedadla 2 dětské sedačky? (resp. 1 vajíčko a 1 sedačka) Aktuálně mám Octavia 1 Combi a zatím 1 dítě (3r) no druhé je na cestě a do Octavia 1 se už nevejdeme. Přemýšlím co koupit (do 250tis.) a výběr hodně ovlivňuje prostor na sadních sedadlech. Děkuji za každou odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2022 Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Proč byste se nevešli do octavia 1? Já tam odvozil 2 děti, občas i 3 s tím, že 2 v sedačkách a 1 na podsedáku.. Vajíčko dáš za spolujezdce, starší dítě v sedačce za sebe a je to v klidu. Octavia II je na tom s místem líp a OIII ještě líp.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
puma78862 Odesláno Květen 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Za mně se bohužel dítě v autosedačce už nevejde (sedačka je celkem prostorná a otočná) a já sedím docela vzádu. Tak tak se vejde za manželku, která má svou sedačku téměř úplně vepředu a na delší trasy se tam sedí hrozně nepohodlně. Proto hledá něco s praktičností Octavie ale více místem vzádu a tím pádem i víc prostoru na nohy pro manželku. O kolik víc místa je v Octavii 2? Uvažuju možná ještě Superb 2, no to je možno až zbytečně moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 6, 2022 Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Co koupit, když máš takové požadavky? MPV. Nic jiného. My jsme též na počátku milenia začínali s Octavia 1 a dalo se, nicméně když jsme si jako druhé auto koupily Berlingo (což samo nikomu nenutím!), tak jsme milou Octu ne stáří 3,5roku prodali a koupili druhé Berlingo. K O2 jsem se vrátil až v roce 2011, ale to už děti měly jen podsedáky (ale alespoň jedno Berlingo máme stále - aktuálně k Superbu dokonce 2 🙂 ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
puma78862 Odesláno Květen 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 MPV pro 2 děti považuji za zbytečnost. Pro mně je ideální volba kombi, praktičností, komfortem jízdy, celkovým vzhledem. Proto pokukuji po O2 combi RS, Octavia 3 už je mimo rozpočet, Sup2 combi, Passat B7 variant a podobné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2022 Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Vem si, že spousta rodin vozí 2 i 3 děti ve Fabii combi a dávají to 🙂 Takže za mě octavia 1 i Octavia II FL naprosto ideální volba pro rodinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
puma78862 Odesláno Květen 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 Nevím čím to je, možná kombinace mého posedu v autě + rozměry autosedačky spolu nefungují, každopádně si to neumím v Octavii 1 dále představit se 2 děti a dopělou osobou na místě spolujezdce. Třeba cesta na dovolenou k moři by bylo utrpení. Jezdili jsme hodně trasu Praha-Košice a těch cca 6hodin už bylo maximum, spíš už moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 6, 2022 Sdílet Odesláno Květen 6, 2022 V Octavia 1 jsem byl na dovolené, plně naložen, spolujezdec, v zadu dospělá osoba uprostřed a z každé strany dítě, jedno ve vajicu a druhé na podsedáku, a úplně v pohodě. otázkou je jak je řidič velký a jak má pozicovanou sedačku, pokud je vzrůstu jak Mose Hightower tak potom je to dilema, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Květen 11, 2022 Sdílet Odesláno Květen 11, 2022 (upraveno) v O2 je určitě víc místa vzadu jak u Octavia 1 a pokud to nechceš řešit vůbec kup Sup2 a na dítě sotva došáhneš zepředu Upraveno Květen 11, 2022 uživatelem PetrRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.