riska_123 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Tak to turbo vrchem jde celkem v pohode. nejhorsi je sundavat ty spony kdyz nejsou na to origo kleste. siky na to nejsou nejlepsi. a ja to mel nedavno cele rozebrane takze vse slo v pohode povolit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 spony se dobře sundávají karosářskýma kleštěma, scvakneš je a máš je roztáhlé na plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Sem sel okolo tak sem se ji vsiml :-) a soused stoji hned vedle coz ? Vypada pekne stale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Ahoj. Tak se mi pravě nějaká smažka snažila vybrat (doufám) auto. Záslepka zámku v prdeli takže to je jako dobrý den vemte si co potřebujete nebo chcete. ach jo, chytit otočit ruky v loktách a nechat chcipnout hlady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 hovada, zlámat ruky, pomazat od hoven a nepustit k vodě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Pockej to jako kdy to jako ted vecer ???????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Ahoj, jo bylo 19.50 jak to začlo ječet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Takto jsem dopadl, kdyby se ten buze_ant aspon trefil a nepoškrabal dveře. Záslepku jsem dnes našel v trávě o kus dál, tak aspoň tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 4 dny zpet golf trojka od kamose taky fetka....... ja si asi schovam auto do garaze. Divim se ze mi tam nevlezli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Je to děsné :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak nakonec jedna stribrna kokta z parkoviste se ztratila :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vím o případech, kdy ani auto v garáži rodinného domu nebylo v bezpečí a zmizelo...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ajaj to je škody.Měl jsem kdysi to samé.Potom co mi vyrvaly záslepku jsem jí zajistil tak bytelně že pochybuju že jí někdo dostane ven.Možná bych mohl udělat foto návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 ale zas když ti nevyrvou záslepku, tak ti dojebou celý lak kolem dveří jak se budou snažit do toho dostat...nebo hůř ti vysklí okno a vemou z auta věci za 50kč a utečou, jak se stalo mi na dodávce, okno za 6,5 v píp a vzali mi akorát sluneční brýle za 150kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak menší aktualizace. Trohu jsem okopčil Košina a udělal osvětlení kufru led páskama které mi obědnal Bordelu v kufru a zapojení repro si netřeba všímat . A ještě díky košimu vyměněny stahovačky na pravé straně. Takto dopadly původní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 hezky ti to prosvítilo, dokonce bych řekl, že líp než mi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Zdravím opět po delší době. Nic moc nového na autě není. Ale strejda Mittal usoudil že na koksovně jsme dost nažraní toho marasu tam, tak mě a koegu poslal na 14 dní do vysokých Tater. Po cestě jsem zastavil a udělal jsem nejaké foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 pěkná panoramata jinak hodnej strejda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 parádní výlet :) užij si volna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 JJ strejada mittal se celkem pochlapil. Jinak fota jsou paradní. První letošní na sněhu je kousek pod Slavskovyským štítem ve výšce 2320 m.n.m. a druhá je po 20km poskakovaní po Tatranské magistrále Batizovské pleso. Užíváme si to co to jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Kurna taky bych uz zase nekam na kopec vypadl...Tak si uzivejte a jeste posli nejake foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 to jezero luxus, při dnešních 28° bych tam možná i skočil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Parádní fotky - užívej si - takto se o zaměstnance už moc firem nestará! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ahoj, tak to tu zase krapet oživíme. Dnes došel baliček CC, včera obědnáno a dnes doručeno. Paráda. A otázka, už asi dva měsíce mi doma leží 2litry převodového oleje, někdo říka měnit někdo že né. V dílenské příručce je že se nemění, ale jak ten olej co je v převodovce 350000 km může vypadat. Mám ho vyměnit nebo ne? Co říkáte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 já jsem měnil ve 300 a byl docela hnusný, když vyměníš tak tím nic nezkazíš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Mi doporučili vyměnit po 120 tis.km , tak jsem to tak udělal a nelituju. Starý olej byl černý jako bota a nový originál čirý jako voda. Jinak bacha na neorigo olej do převodovky, někteří pak měli problémy. Pohledej zde na fóru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Asi ho teda taky vymenim. Ale dnes jak jsem vlezl pod auti abych povolil vypustak na motoru,tak koukam na vyfuk a budem potrebovat pana doktora se svareckou. Dira za katem a ta spona uprostred je taky nejaka volna. Budu to muset do konce tydne poresit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Pár fotek ze včerejší akce brzdy. Vodící čepy byly pěkně zatvrdlé,pěkně jsem je vyčistil a poradně namazal. Atady bebí na výfuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Pěkná práce na brzdách ! A výfuček lehce opravíš a zase bude klídek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 jo ten výfuk jsem měl stejně, hodila se přes to objímka a dookola se to obvařilo a drží :) a vodící čepy zatvrdlé jsem měl taky :D akorát jsem musel vytahovat ty vodící gumičky a čistit tu rez pod nima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.