Pepin 0 Posted July 13 Share Posted July 13 (edited) Zdravím, u mé Octavie combi 2.0 TDI (103 kW), rok výroby 2011 zvažuji výměnu zadních pružin, na současných mám barevné označení 1x bílá a 2x žlutá. Pokud jsem se díval na nabídku pružin, tak toto barevné označení by mělo být na Octavii 2, 1.9 TDI. Děkuji za případné info, jaké označení má bát u mého auta, podotýkám, že mám závěsné zařízení Edited July 15 by Pepin Změna montáže 0 Quote Link to post
Mehy80 0 Posted August 5 Share Posted August 5 Zdravím. Před nedávnem jsem toto řešil u A3 Sportback. Záleželo jaký typ odpružení mám. U mne to byl typ UB3 a pak jsem měl šedá šedá zelená šedá. U Octavia II by to mohlo být podobné... 0 Quote Link to post
Radas 122 Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Zde je foto zadní pružiny z mé O2, 2 TDI (103 kW) 2011 s tažným. po zadání VIN budeš vědět více, Edited August 5 by Radas 0 Quote Link to post
Recommended Posts