Přejít na obsah

Pepin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Pepin

  1. Zdravím, rád bych se zeptal, do kterého roku výroby u Superbu III 2.0 TDI, 110 kW není v tomto voze Adblue. Děkuji za Info!
  2. Dobrý den, rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenosti s odstraněním plastových lemů. Předpokládám, že lze využít horkovzdušku, pokud ano, jak případně odstraním polyreutanový tmel z karoserie. Děkuji za info!
  3. Zdravím, rád bch se zeptal jestli má někdo zkušenosti s EGR ventilem+chladič, a to zn. PIERBURG! Děkuji za případné info!
  4. Zdravím, po výměně EGR ventilu včetně chladiče a podtlakové regulace tlaku turba auto opět jezdí jak má.
  5. Zdravím, mám Octavia II MR2011, 103kw - CR s tím, že se mi rozsvítila kontrolka motoru a rozblikalo žhavení, dále mám pokles výkonu. Diagnostika vyhodnotila chybové hlášení P0405 - recirkulace výfukových plynů čidlo obvodu Low. Je možné že EGR ventil dosloužil, či to odkazuje na jiný díl. Děkuji za případné info k závadě!
  6. Pepin

    Zadní pružiny

    Zdravím, rád bych se zeptal jestli při montáži origo pružin s barevným označením 2x zelená a 1x bílá s nápisem HFH je pravidlo osazení pružiny s barevným označením ve spodní či horní části, případně jeli to jedno. Děkuji za upřesnění!
  7. Pepin

    Zadní pružiny

    Zdravím a děkuji za info! Dle VIN mám přiřazeny pružiny s označením 1x bílá a 2x zelená (BE), které mám namontovány. Pravděpodobně není počítáno se závěsným zařízením. Můžu se zeptat jaký je rozměr od spodní části kola k lemu blatníku. Děkuji za případnou odpověď!
  8. Zdravím, u mé Octavie combi 2.0 TDI (103 kW), rok výroby 2011 zvažuji výměnu zadních pružin, na současných mám barevné označení 1x bílá a 2x žlutá. Pokud jsem se díval na nabídku pružin, tak toto barevné označení by mělo být na Octavii 2, 1.9 TDI. Děkuji za případné info, jaké označení má bát u mého auta, podotýkám, že mám závěsné zařízení
  9. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je někdo v okolí Ústí nad Labem, kdo zvládne předělat manuální klimatizaci na automatickou. Mám Octavia II, 2.0 tdi, po fl (r.v. 2011) s výhřevem sedadel. Prosím o případné nabídky s cenovou kalkulací (materiál + práce). Jsem z Krupky. Moc děkuji za případnou odpověď!
  10. Toto je filtr s akivním uhlím.
  11. Problém bude nejspíš tím, že nemám rámeček pro filtr s výškou 30mm. Mám totiž spodní rámeček a nikoliv ten horní a přitom mám automatickou klimu.
  12. Originální (MANN FILTER).
  13. Zdravím, rád bych požádal o radu, rozhodl jsem se k výměně kabinového filtru (manuální klimatizace), filtr mám originální s výškou 3 cm, bohužel při výměně není možné jej v přední části zacvaknout s tím, že ani v zadní části to nesedí. Je možné že filtr je příliš vysoký? Děkuji za odpověď!
  14. Dobrý den, může mi někdo poradit jak provedu reset servisního intervalu u Octavie 2, 2.0 TDI, FL s tím, že mám multifunkční volant. Děkuji za odpověď!
  15. Dobrý den, může mi někdo poradit jaká je miska s ložiskem (kulatý či oválný tvar) u zadního tlumiče: Octavia 2, 2.0TDI, rok výroby 2011 (FL). Děkuji za info!
  16. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má někdo zkušenosti s vibracemi volantu při brždění (rychlost cca 100 km/h a více) u Octavie 2, 2.0 tdi, 103 Kw (CR). Děkuji za podnětné informace.
  17. Prosím o radu, jakým způsobem postupovat při výměně vadného zámku bezpečnostního pásu u sedadla řidiče. Je tato výměna možná bez vyjmutí sedačky z interiéru vozu? Děkuji za odpověď!
  18. Pepin

    Kompatibilita s faceliftem

    Zdravím, budu dávat i faceliftová světla+lišty.
  19. Pepin

    Kompatibilita s faceliftem

    Zapomněl jsem to upřesnit, je to sedan. Znamená to, že u toho je situace jiná?
  20. Pepin

    Kompatibilita s faceliftem

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je možné u Octavie 1 před face dát zadní nárazník po face bez větších úprav. Děkuji za odpověď!
  21. Dobrý den, v posledních dnech mám závadu, která se projevuje tím, že u studeného motoru do asi tak 1 km, se projevuje škubání motoru při přidání plynu. Na diagnostice žádná závada. Může mi někdo poradit na co se případně soustředit, jedná se motor 2.0 tdi, 103 Kw /CFHC/ /2011/. Děkuji za každé info.
×
×
  • Vytvořit...