JardaG Odesláno Září 5, 2022 Sdílet Odesláno Září 5, 2022 Pacient: Škoda Octavia I GLXi Liftback 1U2, r.v. 1999. VIN TMBCK11U3Y2xxxxxx. Motor 1.6 SR, MPi, 74 kW, AKL (EURO 3?), ECU Simos 2, olej 5W-40. Najeto cca 275 000 km. Palivo posledních cca 3000 km Shell V-Power Racing 100 (motor se ztišil, klesla spotřeba). Výbava central, DO, man. klima, bez ABS, 1x airbag, tažné zařízení. Garážovaná, kompletní servisní knížka, dobře opečovávaná. Anamnéza: Kape trubka chlazení, viz foto! 😞 Otázky:Poznáte co je to za přesě za originální číslo dílu Škoda? Kde ho seženu? Zatím jsem to nenašel ani v Auto Kelly ani nikde jinde. 😮 Existuje někde interaktivní mapa aut(-a), kde by se takové neidentifikovatelné díly daly dohledat? 😇 Více o mě a vozu tady:AKL 74kW jen 5200 rpm, skočený rozvod? Hallova sonda i čidlo klikovky OK!? - 1.6 MPi 74kW + 1.6 MPi 75kW - Škoda Octavia Fórum • OctaviaClub.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaG Odesláno Září 5, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2022 Tak podle této mapycoolant cooling system - Octavia(OCT) [EUROPA 1999 year] (7zap.com) jsem zjistil, že je to díl 1J0 122 447 CF. Který mají v ČR málokde, ale asi mám v Brně štěstí. 😅Hadice vodní UNIQUE 1J0122447CF — MLPARTS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 6, 2022 Sdílet Odesláno Září 6, 2022 Napadá mi : co si sehnat podobnou trubku nerez měd plus hadice a vyrobit si to na míru ?? Nebo to to prostě nahradit hadičkou plus Tčka na ty odbočky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Září 6, 2022 Sdílet Odesláno Září 6, 2022 (upraveno) Taky jsem to pred par lety resil. Mi se vubec nechtelo kupovat ten dil tak jsem tam dal nezez trupku kterou jsem ohnul a dal na ni hacice. Vecer to muzu nafotit. Upraveno Září 6, 2022 uživatelem Pajaaa6608 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaG Odesláno Září 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2022 9 hours ago, pavel71 said: Napadá mi : co si sehnat podobnou trubku nerez měd plus hadice a vyrobit si to na míru ?? Nebo to to prostě nahradit hadičkou plus Tčka na ty odbočky? 28 minutes ago, Pajaaa6608 said: Taky jsem to pred par lety resil. Mi se vubec nechtelo kupovat ten dil tak jsem tam dal nezez trupku kterou jsem ohnul a dal na ni hacice. Vecer to muzu nafotit. Taky jsem dumal, že to nějak vykutím, ale po zvážení víceprací se sháněním vhodné trubky, náhrad už zpuchřelých hadic a jejich zajišťovacími mechanismy jsem došel k tomu, že za ten komplet těch pár stovek dám, když to jde. Zítra bych to měl mít v ruce, tak jsem zvědav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Září 6, 2022 Sdílet Odesláno Září 6, 2022 Jo kup to cele za par stovek a mas klid. U me ty hadice byly celkem OK a cely original dil byl nejak hodne pres 1000Kc na AVU motor ale uz jsi presne nepamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.