Radas Odesláno Listopad 20, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2022 Kolegové, již po druhé v tomto roce jsem se dostal do situace, že mám uzamčen účet pro vstup na stránky Octavia fóra, nechápu to, na tapatalku jsem v pohodě a na PC jsem uzamčen, Přihlášení mám stále povolené při každém kliknutí na stránky, ne zadavám po každém otevření, takže mou chybu zde vylučuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Listopad 23, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2022 Netuším, čím by to mohlo být... žádný update jsem už hodně dlouho nedělal.. ale chystám se na to, tak snad to potom přestane (ale zase naskáče mraky jiných problémů bohužel 😞 ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 11, 2022 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2022 (upraveno) Dnes opět, nechápu to možná se někdo přihlašuje na účet pod mým Nickem. Upraveno Prosinec 11, 2022 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 16, 2023 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2023 (upraveno) Tak v notebooku opět zamknuto, ale v mobilu OK. Nechápu to, to není normální Tak už chápu Upraveno Únor 16, 2023 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 23, 2024 Sdílet Odesláno Září 23, 2024 hotovo, pokud můžeš smaž nějak ten nový účet případně @Oktavián ať tu nestraší uživatel s jedním postem s žádostí o odstranění BANu po krádeži přihlašovacích údajů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Září 23, 2024 Sdílet Odesláno Září 23, 2024 ok, smazáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.