Přejít na obsah

COLUMBUS 3x prázná díra

Guest Burda

Doporučené příspěvky

Pravdou je, že sám nevím kde se berou ty RNS za 15tis. Jestli to někdo ví rád se to dozvím. Já ho měl s fólií, bez otisků, prachu, špíny 100% stav. PIN jsem dostal vytištěný na papíře a DVD s mapama byly na přepálených médiích. Ale pochybuju že k tomu existuje vůbec nějaká krabice nebo podobné věci.

Odkaz ke komentáři
ještě jednou řekneš, že melu kraviny a dojedu si pro tebe :P

já jsem ani v nejmenším nechtěl naznačit, žes měl kradenýho Columba... ale řekni mi prosím... tys ho koupil za 15 tis. od koho? to bylo s dokladem? novej? nebo byl přimo ze Škodovky ukradenej??? :pivo:

s dokladem bych platil vic, takze byl bez dokladu, ale byl novej, 3dny vyrobenej :-P takze urcite nebyl z neciho auta :D

dalsi bude s dokladem a novej ;)

Odkaz ke komentáři

Kolumby nedela blaupunkt, jako driv radia ktery za neco staly, kolumby vyrabi z nejlevnejsich soucastek noname fabrika Continentalu, ktera je shodou okolnosti tady v Cechach. Kolumbus za 15 holt nejel z Brandejsa na palete kamionem do Bolky, ale osobakem nekam uplne jinam, to ovsem neznamena ze je kradenej.

Odkaz ke komentáři

Zitný: i ten co nejel do Bolky je kradenej... ale z mého pohledu tak "nějak míň" - prostě ho nečmajzli z auta nějakého konkrétního chudáka, který za něj vyplázl Škodovce 47 tis., ale "jen" byla výrobci způsobena ztráta, že za něj nedostane zaplaceno od Škody pár peněz :-)

Tímto samozřejmě nechci jakkoli moralizovat nad oním způsobem distribuce, myslím že nás je tu víc, k nimž Colubus neputoval přes Bolku, ale přímo (tzv. direct sale :D )

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem videl v OV rozbite okno ridice u SuperBa ... Ukradli mu navigaci - tipoval bych to na Columbuse (popr. Amundsen). Jak jsem prijel, tak uz tam byla policie i majitel ... Ono by mozna tem kradezim zabranilo nejake poradne zabezpeceni navigace. To, ze se musi zadavat PIN pri zmene auta je dobry napad, bohuzel trochu nedoreseny kdyz existuji ruzne nastroje pro vycteni nebo zmenu PINu a navic jsou dostupne za cenu jednoho (ukradeneho) columbuse :palec:

Kdyby se tohle poresilo a nedalo se ZADNYM (krome pres skodovku s tim, ze by klient musel prijet s autem v kterem to koupil a po nekolika overeni by mu sdelili PIN pro pripadny prodej zarizeni) zpusobem zjistit PIN, tak by novemu majiteli byla takova navigace k nicemu a tudiz by o ne nebyl zajem.

Odkaz ke komentáři

V ostrave je to tedka silene... Rozjelo se to tady ve velkem. V jednom kuse vidim koncernova auta vykradena, u nas na ulici se uz 4x pokouseli vykrast tiguana s columbusem, pokazde behem dne za svetla a nekdo je vyrusil.. Jeden jede na kole, lektem rozbije okno, vedle ceka auto, ktere pak odjede(svedectvi svedka). Nejaky gang tu zacal radit. Zajimave je, ze se tady kradou hodne columby, ale zadne se tu uz neprodavaji.. Nekam to vyvazi, podle me na zapad od OV.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Hmm, tak jsem ve fázi, že o tom taky přestávám uvažovat... okna jsem nechal zatmavit, ať tam není vidět, efekt to splnilo, možná ještě ty bezpečnostní fólie, alarm je dostačující, ale řešit pak problémy? Já nevím, dokud to nebude nějak zabezpečené (ošéfované), tak to je hold riskantní... :D(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

hlásím se taky do klubu. po 4měsících jsem našel auto v garáži takhle. přijel jsem v půl šestý, v půl sedmý jsem se šel na něco juknout a ouha. naštěstí to asi byli "profíci". nejvíc mě sere to sklo všude.

a teď dotaz- nechám polepit okna foliema, určitě jsou i nějaký bezpečnostní- máte někdo zkušenosti?

img0276ct.th.jpg

img0274yc.th.jpg

a ještě dotaz- mám alarm vnitřního prostoru, jen jsem prostrčil ruku oknem a auto se rozeřvalo jako kráva. jde ten alarm nějak odblokovat? jakože by na to měli větší klid? nějak se mi nechce zdát, že by byl nějakou tu minutu dvě byl v takovým randálu

Odkaz ke komentáři

Tak to je na piču :palec:

pokud dáš bezpečnostní folii, tak nastanou dvě možnosti:

1. vzají to

2. zničí dveře, jak budou páčit sklo, pokud s ejim ho povede vypáčit, tak spadne buď do auta nebo ven, kde zničí celkem dost věcí (potah sedaček, tapec dveří/lak dveří a lak zadních dveří - okno se totiž vyvěsí až přes ně)

Odkaz ke komentáři

chromová lišta kolem dveří je zničená i teď. hodím na to asi alespoň tmavý folie, aby nebylo vidět dovnitř.

policajti co tu teď byli říkali, že řeší 10aut denně na Žižkově. kdyby zavedli sekání rukou. Žižkov by byl samej bezrukej cikán :palec:

ještě jeden dotaz- na columbu mě sralo to, jak je pomalej, platit to bude pojišťovna- nevyšel teď někdy v poslední době nějakej vylepšenej columbus- jako třeba rychlejší nebo nějak vylepšenej?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...