kaja317 Odesláno Leden 6, 2023 Sdílet Odesláno Leden 6, 2023 (upraveno) Dobrý den, mám problém při jízdě se teplota vodní kapaliny nedostane nikdy na 90°C. Mám teď vyměněné rozvody a problém stále trvá. Stává se, když přijedu se zahřátým motorem a nechám motor dál běžet, tak se teplota dostane na 90°C. Nevím jestli termostat musí vždy dosáhnout teploty 90°C. Mám ještě druhou O III combi a tam vždy teplota dosáhne na 90°C. Může to být třeba vadným termostatem? Že by byl pootevřený a chladič to prostě při jízdě dokáže zchladit?? Jinak tedy auto normálně topí, to je v pohodě. Předem díky za pomoc Karel Upraveno Leden 9, 2023 uživatelem kaja317 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 6, 2023 Sdílet Odesláno Leden 6, 2023 nedá mi to ale prostě se musím zeptat - proč proboha je nadpis příspěvku Karel a ne problem s teplotou chladicí kapaliny. Děkuji předem za odpověď. 2 Citovat Odkaz ke komentáři
kaja317 Odesláno Leden 9, 2023 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2023 V 6. 1. 2023 at 17:52, Ol@f napsal: nedá mi to ale prostě se musím zeptat - proč proboha je nadpis příspěvku Karel a ne problem s teplotou chladicí kapaliny. Děkuji předem za odpověď. asi problém telefon vs pc, nějak se to seklo njn stane se ( každý není dokonalý ) bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.