Ol@f Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 a nebo se to horni vlakno pripaklo nejak k tomu spodnimu a kontrola zarovek to nepochopila dokud jsi to nedemontoval Jeste jednou DIK kamo, cesta zpet byla fajnova cca za 80 minut jsem byl v Brne Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Kluci, chtel jsem se zeptat, jestli nevite, zda ma OII kontrolu zarovek i na zadni obrysova svetla? Ja mam takovy dojem, ze by mela mit ne? Ptz mam uplne vypalenou zadni leve obrysove, to horni dvojvlakno, ktere je i na brzdu. Obrysove vlakno je vypalene a zadnou chybu to nehlasilo na maxiku :lool: :) mne odišlo dávnejšie vlákno z brzdovej žiarovky a kontrolka svietila, takže pri obrysovke to bude asi tak ako je to spomenuté Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 Nemas zac Ondro. Rad jsem pomohl Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak vcera jsem si namontoval nove LEDky do SPZ, jedna mi prestala svitit, tak jsem musel koupit nove. Objednal jsem z ebay, z italie uz ledky co maji odpory a tudiz nehazi zadnou chybu. Takze se namontuji jako klasicka sufitka :D. Kdyby nekdo chtel, poslu mu odkaz. Sviti dost dobre :) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Ale mam pocit, ze lave svetlo svieti hore nejako slabsie, nie? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Michale, svítí dobře... na kolik vyjde jedna? 2cjoctavian: máš na mysli LZ světlo... ale M řešil SPZ :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Par vysel na 13Euro s postovnym... Ano, zadni leve svetlo ma nejaky problem..resil jsem to uz na sraze v Rozkosi..nevim co s tim je, zarovkou to neni...nejak se mi to nechce resit :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 rozsviti se kdyz do toho parkrat bouchnes pesti ? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 2cjoctavian: máš na mysli LZ světlo... ale M řešil SPZ :) je mi jasne, ze sufitky nejdu do zadnych svetiel :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 rozsviti se kdyz do toho parkrat bouchnes pesti ? Ono sviti, ale slabeji nez ma :D ... kontaktem to taky neni, ani zaoxidovane to nebylo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 To osvětlení RZ vypadá zajímavě...už mi nějakou dobu jedna žárka u RZ nesvítí, tak by se to celkem i hodilo...a cenovka slušná. Jestli bych mohl teda poprosit o ten odkaz, díky :D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tak uz jsem tu dlouho nic nepsal... auto je po servisu, vymeneno LP lozisko a jeste se bude dodelavat nejake tesneni u EGR ventilu, je to strasny zvuk jak to piska :lool: ... dneska jsem auto pripravil na leto a lak nalestil, byl teda dost "suchy" .. lestenka se do nej po zime uplne vsakovala to bude asi tim, ze jsem ho celou zimu nemyl :lool: Jinak nic noveho snad ani neni, jen ze mam konecne kompletni sit. program, novou vanu v kufru.. v planu mam listy, ty odkladam uz dlouho a pak asi neco elektronickeho, ale co, to jeste nevim ;) .. se vzhledem jsem uz spokojeny, takze zadna evoluce se konat nebude Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 jj vzhledove netreba :lool: ikdyz... co takhle zadni lampy black jaky ma Libor? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 kdyz uz to nekdo ma, tak to nechci :lool: , je treba se ted odlisit v detailech..uz tech dvojek upravenych jezdi moooc Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Souhlas, upravovat už netřeba. Auto pěkný, HDR taky povedený bez šumu :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Koukal jsem an to HDR včera na FB, povedené. Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Ty kapsy po stranách v kufru je vlastní výroba? :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Jj je, tu vlevo jsem udelal hned, ptz se mi ten prostor zdal zbytecne nevyuzity a tu druhou jsem byl donucen po te bouracce, kdy se mi ta sitka rozletela...a vymenit se neda jen sitka, to se meni cely polstr kufru, ta jedna strana...na druhou stranu, takhle je to mnohem pevnejsi Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ty kapsy po stranách v kufru je vlastní výroba? :) Jj je, tu vlevo jsem udelal hned, ptz se mi ten prostor zdal zbytecne nevyuzity a tu druhou jsem byl donucen po te bouracce, kdy se mi ta sitka rozletela...a vymenit se neda jen sitka, to se meni cely polstr kufru, ta jedna strana...na druhou stranu, takhle je to mnohem pevnejsi Taky mě to napadlo:-) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jj je, tu vlevo jsem udelal hned, ptz se mi ten prostor zdal zbytecne nevyuzity a tu druhou jsem byl donucen po te bouracce, kdy se mi ta sitka rozletela...a vymenit se neda jen sitka, to se meni cely polstr kufru, ta jedna strana...na druhou stranu, takhle je to mnohem pevnejsi Jj, mně už to pakl pití na jedný straně taky vytrhnul :) . Pěkný, praktický Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 tak dneska darecek :lool: .. snad to pujde opravit Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Co to je, nějaký pozdrav v pneu? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jj v pneu! takovy malinky sroubecek! Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Vypadá to jak tažný oko v pneu. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Ty wogo...tak jestli to půjde opravit tak se budu asi hodně divit člověče Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Uz mi jednu gumu opravovali, dali tam takovej ten spunt a je to v pohode...ovsem necham to opravit jen, kdyz to bude dal bezpecne...jestli nepujde, tak musim dve nove gumy! Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 to vypada ze to bude moc velka dira :-(( Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Hlavně bych si to po opravě na předek nedal určitě a na zadek nevím nevím. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky