Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Kluci, chtel jsem se zeptat, jestli nevite, zda ma OII kontrolu zarovek i na zadni obrysova svetla? Ja mam takovy dojem, ze by mela mit ne? Ptz mam uplne vypalenou zadni leve obrysove, to horni dvojvlakno, ktere je i na brzdu. Obrysove vlakno je vypalene a zadnou chybu to nehlasilo na maxiku :lol: :lool: :)

mne odišlo dávnejšie vlákno z brzdovej žiarovky a kontrolka svietila, takže pri obrysovke to bude asi tak ako je to spomenuté

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tak vcera jsem si namontoval nove LEDky do SPZ, jedna mi prestala svitit, tak jsem musel koupit nove. Objednal jsem z ebay, z italie uz ledky co maji odpory a tudiz nehazi zadnou chybu. Takze se namontuji jako klasicka sufitka :D. Kdyby nekdo chtel, poslu mu odkaz. Sviti dost dobre :)

post-75-1294060864_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tak uz jsem tu dlouho nic nepsal... auto je po servisu, vymeneno LP lozisko a jeste se bude dodelavat nejake tesneni u EGR ventilu, je to strasny zvuk jak to piska :lool: ... dneska jsem auto pripravil na leto a lak nalestil, byl teda dost "suchy" .. lestenka se do nej po zime uplne vsakovala :palec: to bude asi tim, ze jsem ho celou zimu nemyl :lool:

Jinak nic noveho snad ani neni, jen ze mam konecne kompletni sit. program, novou vanu v kufru.. v planu mam listy, ty odkladam uz dlouho a pak asi neco elektronickeho, ale co, to jeste nevim ;) .. se vzhledem jsem uz spokojeny, takze zadna evoluce se konat nebude :palec:

post-75-1301852957_thumb.jpg post-75-1301852962_thumb.jpg post-75-1301852965_thumb.jpg

post-75-1301852969_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj je, tu vlevo jsem udelal hned, ptz se mi ten prostor zdal zbytecne nevyuzity a tu druhou jsem byl donucen po te bouracce, kdy se mi ta sitka rozletela...a vymenit se neda jen sitka, to se meni cely polstr kufru, ta jedna strana...na druhou stranu, takhle je to mnohem pevnejsi

Odkaz ke komentáři
Ty kapsy po stranách v kufru je vlastní výroba? :)
Jj je, tu vlevo jsem udelal hned, ptz se mi ten prostor zdal zbytecne nevyuzity a tu druhou jsem byl donucen po te bouracce, kdy se mi ta sitka rozletela...a vymenit se neda jen sitka, to se meni cely polstr kufru, ta jedna strana...na druhou stranu, takhle je to mnohem pevnejsi

Taky mě to napadlo:-)

Odkaz ke komentáři

Jj, mně už to pakl pití na jedný straně taky vytrhnul :) . Pěkný, praktický

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...