romariooo Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak Michal moc dálnice nejezdi ne? Je fakt že v té rychlosti na dálnici je ta pravděpodobnost dost velká-na dálnici prostě NESTŘIKAT!!! ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 jezdim porad...ale ne nejake streky no...zatim porad drzii, jupiiii ;) ;) ... jinak v pondeli jdu pro tu baterku...uz prituhuje a druhy start nekdy trva dele, po nejake kratsi jizde....a ted uz zapinam vselijake vyhrivani a tak, tak to zere hodne proudu Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 No já jel dnes pro brudera s jeho špásmobilem a taky jsem po vyjetí z garáže už nenastartoval :-/ Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Tak a je tam holka jedna ;) Varta Silver Dynamic 77Ah 780A a jeste jeden ulovek z dneska...je to za chuze, takze se to rozmazlo...ale pro neznalce je to S65 AMG... bila kuze, tmave seda kola, barva podobna OII RS a za volantem tak 19ti lety lulin ;) naaadhera proste a ten zvuuuuk Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2009 Michale: to je cenovka na té baterce? 2850,-??? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Baterka je super... konecne muzu startovat i na podruhe se zapnutyma svetlama kdyz je zima :-D... chyta to uplne krasne, na prvni drc jak se rika :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Baterka je super... konecne muzu startovat i na podruhe se zapnutyma svetlama kdyz je zima :-D... chyta to uplne krasne, na prvni drc jak se rika Xena moc stejně nevezmou Michale a maji menší odběr než halogeny takže bych se toho nebál :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Tak a je tam holka jedna :o :P Varta Silver Dynamic 77Ah 780A a jeste jeden ulovek z dneska...je to za chuze, takze se to rozmazlo...ale pro neznalce je to S65 AMG... bila kuze, tmave seda kola, barva podobna OII RS a za volantem tak 19ti lety lulin naaadhera proste a ten zvuuuuk jojo :) a to lulínovi určitě půjčil tatíček B) no i když,možné je dnes všechno Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Xena moc stejně nevezmou Michale a maji menší odběr než halogeny takže bych se toho nebál :) to samozrejme vim a ani jsem tu o strachu nemluvil , ale baterka byla tak v piiiii, ze to se svetlama na podruhe melo problem nastarnout, kdyz bylo uz kolem 4stupnu ... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Je to tady hosi, musim jit prezout... chjooo :) hnusne plechace... pak hodim fotecky jaky je to rozdil :lool: Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 jj taky budu muset :-( ... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 dátum nepustí :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak hotovo... zimni gumy maji po lonske sezone predni 7mm a zadni 8mm... takze jsem to prehodil predek za zadek...a letni gumy maji po najeti cca 7tis km predni 7mm a zadni 7,3mm cca.. takze parada...davam nejake fotecky z vymeny... je to ted pekny hnus :lool: :) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 :lool: Takovej rozdil nemuze nikdo poznat. :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 ty wole z dalky to musi vypadat jak auto bez kol Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 To už si mohol tie plechy vymeniť za hocijaké najlacnejšie elektróny.... :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 To už si mohol tie plechy vymeniť za hocijaké najlacnejšie elektróny.... :lool: to mohl no, ale zase "zbytecna" investice...ted jsem do auta vrazil 8tacu behem mesice, tak treba casem..uvidim, mozna to jeste jednu zimu vydrzim, vis jak... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak hotovo... zimni gumy maji po lonske sezone predni 7mm a zadni 8mm... takze jsem to prehodil predek za zadek... Taky jsem vždy dával gumy s vyšším vzorkem na předek, ale teď jsem četl v AutTipu, že vzadu by měly být lepší gumy, prt. ty rozhodují o případném smyku... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Taky jsem vždy dával gumy s vyšším vzorkem na předek, ale teď jsem četl v AutTipu, že vzadu by měly být lepší gumy, prt. ty rozhodují o případném smyku... aj ja som to niekde čítal, ale pri 7 a 8 by som to neriešil :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Bruder mi říkal, že v Německu to razí už tak 3 roky - podle hesla, že když se nerozjedeš, nenabouráš :-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Taky jsem vždy dával gumy s vyšším vzorkem na předek, ale teď jsem četl v AutTipu, že vzadu by měly být lepší gumy, prt. ty rozhodují o případném smyku... Jo tohle jsem cetl...ale jak psal Maros, pri mojem vzorku to neresim... a myslim, ze ESP pohlida smyk genialne... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Tak me pred chvili staveli cerni...silnicni kontrola.. doklady a nejaky atest od folii pane... a pak se jim strasne libil muj atest a prej kdo mi to delal :) ... asi chteli taky kluci... no ale dychl jsem si aji do nejakeho mega moderniho pristroje...ale byli slusni a za 2min cca jsem jel do pryc ... jsem rad za ty folie :P ... xeny mi ani nekontrolovali Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 To sa divím, že im folie nevadili...ale asi aj tak na to nemajú prístroje, tak čo ti môžu :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 To sa divím, že im folie nevadili...ale asi aj tak na to nemajú prístroje, tak čo ti môžu :) No praave a jeste k tomu vecer ve tme... to se muze zdat tmavsi nez to je :P:D Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Michale, co to máš za přístroj na měření hloubky dezénu??? 7,3 mm, jak se to změří??? díky Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 posuvne meradlo pouzivam ja aa zmera ti to najpresnejsie Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Michale, co to máš za přístroj na měření hloubky dezénu??? 7,3 mm, jak se to změří??? díky Tys ten měřák nedostal v Sosnové? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 na desetiny mm ??? jsem netušil... ten měřák v sosnové mi dali, ale nevím, kde je Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky