Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

Chlapi, mam takovy problem...nejak me zacaly zlobit zadni parkovaci senzory...ted jak hodne prselo par dni za sebou, tak si jeden vecer jedu domu a parkuju a couvam a cekam kdyz zacnou cidla pipat a ony nic...tak jsem kurva tak tak zabrzdil( je hrozne jak si clovek na ne navykne a spoleha)... tak jsem si rikal, co to je kurnik, ale fakt hodne prselo, tak jsem sel domu a rikam si budu to resit druhy den... prijdu do auta a senzory normalne fungovaly... no ale vcera si zase jedu domu a senzory zase nic... tak jsem je zkousel s vypnutym motorem a zarazenou zpateckou a proste nijak nereagovaly... tak jsem na ne dal prst, primo se jich dotkl a to vydavaly uplne jiny zvuk, proste jina tonina a delalo to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ale jinak nez kdyz couvate a jste uz "na doraz" ... no tak jsem si rikal, ze repracek spatny asi nebude... tak jsem to chtel dneska rozdelat ale uz nemam cas...byl jsem uklidit auto a pak sem ty senzory chtel testnout a dlouho nic, proste mrtve uplne...a ted jsem kolem nich zase chodil a sahal na ne, az se nakonec rozchodily... tak si rikam, bud je jednotka nejak posahana nebo je mozne, ze by se k ni nejak dostala vlhkost a je to tim?????

Ma s tim nekdo zkusenost?

Senzory jsou totiz docela dost navykova vec a jsem na nich uz zavisly :):D ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska auticko po mega dlouhe dobe nalestil lestenkou a je to sileny rozdil...leskne se jak psi kulky...uplne zrcadylko... takze dostalo peknou ochranu na zimu

Jinak senzory porad zlobi, snad bude o vikendu pekne a bude cas. Zkusim to rozdelat a podivat se, jestli neni tak jednotka nejak ve zkratu nebo co.. ptz proste couvam, senzory pipaji a pak treba v konecne fazi prestanou pipat... vynechavaji..a nekdy jsou bez problemu a nekdy vubec...

nejake fotos lesku ;)

post-75-1258560768_thumb.jpg post-75-1258560776_thumb.jpg post-75-1258560785_thumb.jpg

post-75-1258560796_thumb.jpg post-75-1258560805_thumb.jpg post-75-1258560812_thumb.jpg

post-75-1258560819_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...