Michal K. Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 na desetiny mm ??? jsem netušil... ten měřák v sosnové mi dali, ale nevím, kde je hele je to cca rejpale... proste to bylo mene nez 7,5 coz jednodusse poznas, takze jsem napsal spise 7,3 voe Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 :P já a rejpal? to sis mě asi s někým splelt, ne? :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Michale: prodej OII se nakonec nekoná? Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 no taky jsem na to myslel, tak co Michale? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Michale: prodej OII se nakonec nekoná? však aj ty si to už predával asi 3 krát ;) :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Mam s ni nejakou velkou citovou vazbu... nakonec dostaly prednost jine investice... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Mam s ni nejakou velkou citovou vazbu... nakonec dostaly prednost jine investice... No vidíš to...a já už jsem Tě viděl a představoval v nové CC ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 No vidíš to...a já už jsem Tě viděl a představoval v nové CC :( Bych nakonec stejne asi sel do A6 3.0tdi vis... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Chlapi, mam takovy problem...nejak me zacaly zlobit zadni parkovaci senzory...ted jak hodne prselo par dni za sebou, tak si jeden vecer jedu domu a parkuju a couvam a cekam kdyz zacnou cidla pipat a ony nic...tak jsem kurva tak tak zabrzdil( je hrozne jak si clovek na ne navykne a spoleha)... tak jsem si rikal, co to je kurnik, ale fakt hodne prselo, tak jsem sel domu a rikam si budu to resit druhy den... prijdu do auta a senzory normalne fungovaly... no ale vcera si zase jedu domu a senzory zase nic... tak jsem je zkousel s vypnutym motorem a zarazenou zpateckou a proste nijak nereagovaly... tak jsem na ne dal prst, primo se jich dotkl a to vydavaly uplne jiny zvuk, proste jina tonina a delalo to piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ale jinak nez kdyz couvate a jste uz "na doraz" ... no tak jsem si rikal, ze repracek spatny asi nebude... tak jsem to chtel dneska rozdelat ale uz nemam cas...byl jsem uklidit auto a pak sem ty senzory chtel testnout a dlouho nic, proste mrtve uplne...a ted jsem kolem nich zase chodil a sahal na ne, az se nakonec rozchodily... tak si rikam, bud je jednotka nejak posahana nebo je mozne, ze by se k ni nejak dostala vlhkost a je to tim????? Ma s tim nekdo zkusenost? Senzory jsou totiz docela dost navykova vec a jsem na nich uz zavisly :):D ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Mně se zas v zimě stalo, že při zařazení zpátečky pípaly na doraz.. otřel jsem čidla kapesníkem, trochu na ně zatlačil a vzpamatovaly se.. jsou to "citlivky" no a tu závislost chápu ;). Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 no mi se stava obcas ze mi piska predni senzor i kdyz pred nim nic neni ... urco to dela vice v zime nebo v desti! Ale jinak nic ... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 To já jsem v pátek vyzkoušel, že tenké věci jako třeba patník se za určitých okolností opravdu mohou téměř "schovat" mezi čidla Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Tak jsem dneska auticko po mega dlouhe dobe nalestil lestenkou a je to sileny rozdil...leskne se jak psi kulky...uplne zrcadylko... takze dostalo peknou ochranu na zimu Jinak senzory porad zlobi, snad bude o vikendu pekne a bude cas. Zkusim to rozdelat a podivat se, jestli neni tak jednotka nejak ve zkratu nebo co.. ptz proste couvam, senzory pipaji a pak treba v konecne fazi prestanou pipat... vynechavaji..a nekdy jsou bez problemu a nekdy vubec... nejake fotos lesku ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Nj, lesk jak howado. Se ty naše parkovačky asik domluvily, mě se ozývá celistvý tón už při zařazení zpátečky, takže v pátek jde Octa na vyšetření. Vídím to tak že odešlo některé čidlo ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ty woe...a neni ti to blby mít tak čisté auto? ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ty woe...a neni ti to blby mít tak čisté auto? ;) asi má veľa voľného času :D :D ...keď pozriem z okna tak je to na zaplakanie Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Michal K. : moc pekne !! Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Dik za chvalu hosi..taky ze me pak bolel bicak jak hovado Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 ...o jakém bicáku to mluvíš šuldo ?? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 ...o jakém bicáku to mluvíš šuldo ?? :) No to vis no..to je sval, ktery tobe chybi :) ;) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 Ze ti neni trapne to mit takto ciste!!! :) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 19, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2009 ...se pak připomeň, poměříme :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Jsem ted nedavno potkal tohodle krasavce u nas ... jsem slintal jeste dlouho potom :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 pekný kúsok :) chcel by som sa previezť ako to ide ;) ...a vyzerá to lepšie ako 350Zetko Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 waůůůůů :) pecka ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 co rikate na tohle lidi? docela luxus ne.... Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Na to že je to kia tak je opravdu pěkná. Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Jsem ted nedavno potkal tohodle krasavce u nas ... jsem slintal jeste dlouho potom Tak toho krasavce mám doma. :D Taky jsem slintal, když jsem ho očumoval na Omvu! Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Ahoj Michale. Našel jsem jednu fotku tvojí krasavice -Prostějov Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky