Michal K. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Máš modelový rok 2005 ale to neznamená že v papírech neni rok 2004 :) takže klidek ;) Sám jsi mi to v HK řikal že to je jedná z prvních...rok 2004 Mam rok vyroby 5/2005...takze si utrel Romanku... Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Pletes si me mozna se Stormikem, ten ma 04 Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Mam rok vyroby 5/2005...takze si utrel Romanku... :) Tak jseš pěkně ukecanej Michálku.V Hradci jsi mě pěkně lakoval ;) P.S stejně ti nevěřim... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 edit2: a jeste chip chip by si dokázal jedine brzdou a to neviem či by si to išiel dať zmerať(predpokladám na tvoje nákady), poznám prípady, že to nie je zahrnuté v cene alebo prípadne ho dotyčný ani nechce Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 chip by si dokázal jedine brzdou a to neviem či by si to išiel dať zmerať(predpokladám na tvoje nákady), poznám prípady, že to nie je zahrnuté v cene alebo prípadne ho dotyčný ani nechce S chipem to může být složitější. Záleží asi hafo na kupci. Když to bude nějakej mladej boreček, tak po něm bude hned slintat a může to rozhodnout ve prospěch toho auta. A ani brzdu nepotřebuje. Na druhou stranu normálního člověk to možná spíš odradí, protože si řekne, že do toho někdo už vrtal a kdo ví jak to je a co to je. Víš jak to chodí :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 chip by si dokázal jedine brzdou a to neviem či by si to išiel dať zmerať(predpokladám na tvoje nákady), poznám prípady, že to nie je zahrnuté v cene alebo prípadne ho dotyčný ani nechce muj chip by chtel kazdy, ja to vim, nekaz mi iluze ;) :):P Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Přesně tak.Souhlasim vyjimečně se Skájinem :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Přesně tak.Souhlasim vyjimečně se Skájinem :) Ja taky souhlasim.. ja to uz dodaval jen tak, abych Romankovi vyvratil jeho odkazy a milne domnenky . Porad je tu moznost o chipu nikomu nerikat ze jo... neni to prece nove auto ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 muj chip by chtel kazdy, ja to vim, nekaz mi iluze :) :) :P Přesně tak.Souhlasim vyjimečně se Skájinem Preto si dajte ecobox :) ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Preto si dajte ecobox ;) :smich: Neblázni, už teď jezdím za desítku. Když tam dám ekocosi, tak bude jezdit za patnáct Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Neblázni, už teď jezdím za desítku. Když tam dám ekocosi, tak bude jezdit za patnáct ;) no s tým ekocosi by si musel mať stále nohu na podlahe... Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 osobne si myslím že cena TDI-RS by mohla byť nižšia pri problémoch s DPFkom O žádných problémech s PDF nevím, s motorem jsem spokojený. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Roman si dost caso nevidi do huby a je faktem ze kazda vec ma kupce za penize jake chces otazka je jak dlouho hodlas cekat nez se ten co ti ty penize da najde. 300 si myslim ze bys cekal celkem dlouho, mas to vymazlene to jo ale urcite prvky vybavy dneska pri prodeji nedelaji tak moc jak si myslis, lidi koukaji primarne na oznaceni vybavy co je z fabriky. Koukni sem a to je dvou litr Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Roman si dost caso nevidi do huby a je faktem ze kazda vec ma kupce za penize jake chces otazka je jak dlouho hodlas cekat nez se ten co ti ty penize da najde. 300 si myslim ze bys cekal celkem dlouho, mas to vymazlene to jo ale urcite prvky vybavy dneska pri prodeji nedelaji tak moc jak si myslis, lidi koukaji primarne na oznaceni vybavy co je z fabriky. Koukni sem a to je dvou litr Jasny no, ale tak ja bych to prodaval nejakemu znamemu ze...co by to ocenil a tak.. Takze si myslim, ze bych to prodal... navic tohle sice 2litr, ale sam vis, jak jsou spolehlive...navic zase vic najeto, nema multi volant, vyhivane sedadla, columba a tak..to proste chte nechte, jsou prvky ktere potesi .. navic to DSG je prece jenom cennejsi ne Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 pral bych ti to ale beres to moc jako fanda, lidi co kupujou ojetiny to berou kolikrat prakticteji mrkni sem na konec toho postu, realita je bohuzel uz takova Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 pral bych ti to ale beres to moc jako fanda, lidi co kupujou ojetiny to berou kolikrat prakticteji mrkni sem na konec toho postu, realita je bohuzel uz takova No ja vim, ale zase aby za rok spadla hodnota 50tis, kdyz je v lepsim stavu... jako to je jedno, ted je bourana, takze je jasne, ze uz kdykoliv na lepsi penize zapomenout muzu...a stejne ji nemam v planu prodavat jen jsem tak nahlas premyslel, ale stejne bych ji za ty penize prodal za 300 jo Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 no krize nepreje, auta sli dolu, lidi jsou radi kdyz jim banka pujci na nejaky auto a ne zrovna na to dovybaveny co chteji. K celemu tomu pripocti za kolik se prodava nova tour se zarukou a jses totalne v pasti. Secteno podtrzeno = apokalypsa na prodejni cenu ojetejch skodovek Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 chce se mi brecet kdyz ted vidim ty ceny :-(( Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 O žádných problémech s PDF nevím, s motorem jsem spokojený. Doli ty si jeden z mála, však keby si zažil to všetko čo sa dialo s tým čidlom keď som išiel so Skajom tak by si tvrdil niečo iné ...Reštart na krajnici a ide sa Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 docela drsne videjko... docela mu zavidim v tomhle pocasi ;) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Nauč se vkládat videa. ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Nauč se vkládat videa. ;) wtf? dal jsem vlozit specialni objekt a zkopiroval tam odkaz... ?? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 treba skopírovať iba hrubo vyznačené -> http://www.youtube.com/watch?v=nxS5ttOW9i4&feature=player_embedded je to divný systém, ale keď dali iba taký :P ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tak ono se to dá v administraci fóra nastavit, jestli se má kopírovat pouze ten kód, nebo celá adresa, ale proč to kopírovat zbytečně celý. Mě se to líbí tak, jak je to teďka ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak me je to fuk, ja nijak neprotestuju..jen jsem si toho proste nevsiml...jako tupy uzivatel jsem vlozil cely odkaz :) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 To jsi napsal moc hezky. :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Máte vy dvaja nejaký problém? :( ;) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 ANO!! ;) :( :( Mame se totiz mooooc radi :D vsak prece vis, co se skadliva, se ..... :( :( :( Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 A pak se ještě říká, že někdo rád holky a někdo (v)dolky :-D Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 kluciii...mel bych na vas prosbicku...byl by nekdo tak moc ochotny a hodny, ze by vytahl jeho lampicku z kastliku u spolujezdce a nafotil ji? tu pruzinku jak je tam uchycena..nejak detailne...sem to vytahoval a nejak se to sprajclo, tak jsem zabral vic a nejak se mi to rozletelo a pruzinka vyskocila...ted za boha nemuzu prijit na to, jak tam patri.. mega hlavolam...asi jsem fakt lama Byl bych vam vdecny... Jinak info ohledne Kitty... mel bych si ji prebirat 8.2. ... tedka v patek ji dovezou z lakovny.. a pak se zacne davat dohromady vsechno Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky