Přejít na obsah

Mikyho Blackkitty

Doporučené příspěvky

tak mam tu 40kw verzi ;)

Tak aspon něco že jo...ale jinak to je auto do města podle mě.Žere to jako howado,nejede to(jen když to rozjedeš) ale jak už to někdo psal...pořád lepší než jezdit MHD.

Jinak by mě zajimalo jakou smlouvu či lejstra jsi jim podepisoval ;)

Odkaz ke komentáři

Tak kluci, auto bude v pondeli.. jeste neprise novy potah..zatim to vypada, ze je vse okej...

Ale dneska jsem se zase vytocil, zaparkuju na parkovacim podelnem miste, jdu neco koupit, vratim se do 5min cca a zrcatko u ridice sklopene smerem dopredu a zlomeny plast...tak ho zvednu, ale cast chybi, tak to ani slepit nemuzu :) .. Je mi to trapne vracet se zlomenym krytem zrcatka. Nemate nekdo z okoli ostravy kryt ridicova zrcatka v cernem plastu na Fabii 1 navic?

Odkaz ke komentáři
Tak kluci, auto bude v pondeli.. jeste neprise novy potah..zatim to vypada, ze je vse okej...

Ale dneska jsem se zase vytocil, zaparkuju na parkovacim podelnem miste, jdu neco koupit, vratim se do 5min cca a zrcatko u ridice sklopene smerem dopredu a zlomeny plast...tak ho zvednu, ale cast chybi, tak to ani slepit nemuzu :lool: .. Je mi to trapne vracet se zlomenym krytem zrcatka. Nemate nekdo z okoli ostravy kryt ridicova zrcatka v cernem plastu na Fabii 1 navic?

Radek ti pujčil fabku? a až to budeš mit tak tak to pošli do zabřehu na vyčištěni :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...